Video: Geraldine Kemper zomaar in maag gestompt op straat

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er is online een video verschenen waarin Geraldine Kemper aangevallen wordt op straat. De video is vrij bijzonder. 

Lees ook: Foto: Geraldine Kemper laat enorme joekel zien

Geraldine Kemper aangevallen door BN’er op gekke video

Er is een video opgedoken waarin Geraldine Kemper helemaal in elkaar wordt gestompt. Op de video is te zien dat een vrouw haar een stoot geeft tegen haar buik. Vervolgens buigt de blondine voorover en lijkt ze pijn te hebben. En dat ziet er allemaal best heftig uit. Opvallend is at degene die haar aanvalt  geen onbekende voor haar is en ook niet voor de rest van Nederland. Niemand minder dan Gwen van Poorten heeft Geraldine namelijk aangevallen. Wat is hier toch allemaal aan de hand?

Gwen van Poorten slaat Geraldine Kemper om punt te maken

Presentatrice Geraldine Kemper liep op straat en wilde haar vriendin Gwen van Poorten begroeten. Dit ging helaas niet volgens plan. In plaats van een knuffel of drie kussen, kreeg de ‘ en ’-presentatrice een vuist in haar maag van haar collega. Dat kan niet helemaal de bedoeling zijn geweest. Vervolgens is te zien dat Geraldine voorover buigt. Ze blijft zo ook nog een tijdje staan en heeft duidelijk pijn. Vervolgens loopt ze weg met haar armen om haar buik geslagen. De klap kwam duidelijk goed aan. Waarom nu al dat geweld? Nou, Geraldine en Gwen hebben een nieuwe podcast, waarin ze allerlei vooroordelen bespreken. En voor elke uitzending maken ze een grappig filmpje om de aflevering te promoten. Het zit dus stiekem gewoon goed tussen de twee knappe presentatrices, maar voor de video moesten ze even ruzie zoeken.
Vreemde begroeting van Gwen van Poorten

Gwen van Poorten begroette Geraldine Kemper dus op een bijzondere manier. De video werd gedeeld via het Instagram account van De Grote Voordelen Show. Zo heet namelijk de nieuwe show van Gwen en Geraldine. Het stukje vrouwengeweld zal er ongetwijfeld voor zorgen dat er meer mensen naar de podcast getrokken worden. Dat is in ieder geval de bedoeling. Geraldine en Gwen zijn allebei erg trots op het eindresultaat en kunnen niet wachten om te horen wat de rest van Nederland vindt van hun nieuwe bijzondere samenwerking. Hopelijk zijn de rollen voor het volgende promo filmpje omgedraaid en mag Geraldine de touwtjes in handen houden. Dat is voor haar en haar maag toch wel wat fijner.
Geraldine Kemper en Gwen van Poorten bespreken gevoelige onderwerpen

Tijdens hun programma De Grote Voordelenshow bespreken Geraldine en Gwen elke week vooroordelen die iedereen wel kent en mee te maken krijgt, maar die eigenlijk nooit echt onder de loep worden genomen. Met zijn tweeën proberen ze erachter te komen waarom bepaalde vooroordelen bestaan, of ze waar zijn en vooral ook wat ze er zelf van vinden. En dat levert zeer interessante gesprekken op tussen de knappe blondine en de charmante brunette.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Geraldine Kemper gaat helemaal los met knappe vriendinnetjes op afgelegen plekje (foto’s!)

Geraldine Kemper is haar zonnige vakantie aan het vieren zonder veel bedekking! Ze gaat dan ook helemaal los met haar vriendinnen.

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...