Foto: Geraldine Kemper is één met de natuur in strak topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geraldine Kemper is een echt buitenmens. Dat merk je wel aan haar vakantiefoto’s, waarop ze zich voornamelijk in de natuur begeeft. 

De prachtige presentatrice Geraldine Kemper houdt enorm van de natuur. Een van haar meest favoriete bezigheden is dan ook kamperen. Lekker buiten in de natuur slapen met een tentje. Dan ’s ochtends wakker worden tussen de tjirpende vogels, heerlijk barbecueën met een zelfgestookt vuurtje en lange wandelingen langs het water. Voor Geraldine is dit het ultieme genot. De knappe blondine zou dan ook graag een groot deel van haar tijd lekker buiten doorbrengen. Op haar laatste foto’s is Geraldine helemaal één met de natuur. Gelukkig draagt ze ook nog eens een verleidelijk strak topje, zodat haar volgers nog wat te genieten hebben.

Lees ook: Foto: Geraldine Kemper gaat zwemmen met slechts een magisch handdoekje
Geraldine vindt natuur de ultieme ontspanning

Geraldine houdt ervan om zichzelf heerlijk onder te dompelen in de natuur. Ze houdt van wandelen en komt daarmee op de gekste plekken. Geraldine heeft vooral veel behoefte aan de rust van de natuur, in contrast tot het drukke leven in de stad. Ze zou weken door kunnen brengen tussen de bossen. Heerlijk in haar eentje genieten van de omgeving. Geraldine is ook eigenlijk meer een bosnimf dan een mens. Als ze haar werk niet had, zou je een stuk minder zien van de knappe blondine, want dan zou ze alleen maar hier rondlopen.

Geraldine heeft halverwege de tocht toch wat moeite

Dan slaat het noodlot opeens toe. Geraldine loopt tijdens haar uitgebreide wandeling tegen een boom aan die is omgevallen. Hoe ze het voor elkaar heeft gekregen is niet bekend, maar dat ze er even pijn aan heeft, dat staat vast. Maar Geraldine deelt ook dit moment om te laten zien dat ze een echte doorzetter is. Ondanks de pijn aan haar voorhoofd, marcheert Geraldine gewoon door. Niets krijgt haar eronder in de natuur.

Even een kleine pauze voor Geraldine

Tussen al dat lopen in, houdt Geraldine toch nog even een kleine pauze. Dat vindt ze zelf belangrijk om ervoor te zorgen dat ze genoeg energie over blijft houden op een dag. En dat lijkt vooralsnog goed te lukken. Met een kleine pauze tussendoor doet Geraldine weer een hoop inspiratie op voor boeiende gesprekken bij het kampvuur. Het is zo nog maar de vraag natuurlijk of we Geraldine ooit nog terugzien, aangezien ze zich zo vermaakt in de natuur.

Geraldine blijkt toch een blij ei op vrolijke foto

Ondanks de pech en de overpeinzingen is Geraldine een blij ei tijdens haar kampeertripje. Dat laat ze wel zien op haar laatste vrolijke foto. Geraldine is absoluut tevreden met het resultaat van haar tocht en zou zo weer op stap gaan. In haar korte broek en strak topje trotseert Geraldine de gevaren van de natuur. En dat doet ze op zo’n manier dat iedereen ervan kan meegenieten, namelijk met een flinke lading foto’s en video’s. Geraldine zou haar tochtje dan ook zo overnieuw doen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.