Foto: Geraldine Kemper gaat zwemmen met slechts een magisch handdoekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geraldine Kemper geniet deze vakantie van een heerlijk warme zon. Maar dat doet ze met wel heel weinig kleding aan. 

De prachtige blonde presentatrice Geraldine Kemper is momenteel aan het genieten van een ontspannen vakantie. Ze heeft ook niet zoveel nodig. Ze is in het wild aan het kamperen en geniet van goed gezelschap, een glas wijn op zijn tijd en de warme zon. Alleen die is zo warm dat Geraldine er het liefste zo min mogelijk kleren bij aantrekt. Nu maar hopen dat Geraldine zich goed heeft ingesmeerd, want er is nu inmiddels meer oppervlak om te verbranden. Komt ze terug als een kreeft of gewoon heerlijk bruin? En wat is er aan de hand met haar handdoekje? Allemaal vragen waar je binnenkort hopelijk antwoord op hebt.

Lees ook: Knielende Geraldine Kemper deelt foto van enorme lippen

Geraldine Kemper brengt bezoekje aan warm strand

De prachtige presentatrice besluit dat het tijd is om even af te koelen aan het water. En dus vertrekt de blondine richting het water om daar even neer te strijken en te genieten van de rust. Maar ze heeft wel een heel klein tasje mee. Past daar alles in wat ze nodig heeft, zoals een handdoek of een badpak? Nou, nee. Maar dat heeft Geraldine ook helemaal niet nodig. Daar heeft ze allemaal slimme dingen op bedacht.

Haar tas is ook nog eens een handdoek

Geraldine heeft een slimme uitvinding mee op reis. Haar tas fungeert namelijk ook nog eens als handdoek. Het slimme draagbare voorwerp kan je namelijk openvouwen als tas. Alles uit de tas ligt dan wel open op het strand, maar goed, dat hoeft natuurlijk helemaal geen probleem te zijn. Dat is in ieder geval al een zorg minder voor de knappe blondine. Er blijft nog wel een belangrijke vraag over natuurlijk.

Waar is Geraldine haar badpak gebleven?

Geraldine is blijkbaar zonder badpak op pad gegaan. Of ze dat bewust gedaan heeft is waarschijnlijk. De knappe blondine is nooit zo preuts geweest. Ze zal niet zo snel met haar volledige lichaam pronken op de foto, maar in de natuur maakt ze zich er niet zo druk om wie het allemaal wel en niet kan zien. Geraldine schaamt zich in ieder geval niet voor haar vormen. Op de foto wordt je helaas alleen getrakteerd op de achterkant van de blondine. Maar dat is natuurlijk helemaal niet erg. Die is namelijk ook hartstikke mooi om naar te kijken.

Geraldine geniet van knus avondje met kaarsjes

Nadat Geraldine terug is van het zonnen en de zon ook onder is, geniet de blondine heerlijk van een romantisch kaarslichtje. Natuurlijk ook gewoon op een kleedje dat ze mee heeft. Dit kleedje is waarschijnlijk geen tas die je op kan vouwen. Maar dat maakt voor Geraldine natuurlijk niet uit. Zolang ze maar een heerlijk avondje kan genieten op haar kleedje is dat voor Geraldine meer dan genoeg. In het licht van haar aangestoken kaarsjes geniet Geraldine van de rust en stilte van de natuur. Ze maakt er een knus avondje van.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet showt weinig verhullende zomerjurkjes in eigen slaapkamer

De bloedmooie Kelly Piquet heeft een hele nieuwe reeks aan kleding gehaald. En daarmee imponeert ze haar volgers vanaf haar slaapkamer. 

Foto: Heleen van Royen deelt foto in slaapkamer met vriend

Heleen van Royen is heel open wat betreft haar privéleven. Ook een foto met haar vriend vanuit de slaapkamer is voor de schrijfster niet te gek...

Foto: Kim-Lian van der Meij heeft last van te veel wild groeiend haar

Kim-Lian van der Meij heeft na een dagje strand wel heel erg last van een bad-hair-day. Maar de knappe presentatrice laat dat haar niet tegenhouden.