Foto: Geraldine Kemper geniet nog één keer van zon in luchtig topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

enGeraldine Kemper zit niet te wachten op het koude weer. De knappe presentatrice geniet nog even van de laatste zonnestralen. 

Als het aan de knappe blondine ligt blijft het altijd mooi weer. Het koude weer hoeft helemaal niet. Geraldine Kemper deelt een foto met haar volgers waar ze een lekker luchtig topje aan heeft. Met haar beeldschone glimlach verblind ze al haar volgers.

Geraldine Kemper ziet er lekker tropisch uit

In een lekker tropische setting staat Geraldine Kemper te genieten van de zon. Nu iedereen binnen in de kou zit weg te kleumen komt Geraldine ons verwennen met een heerlijk plaatje. Glimlachend kijkt ze naar de horizon waar ze al haar zorgen lijkt te vergeten. De presentatrice lijkt oprecht gelukkig. De mensen die nu binnen in de kou zitten kunnen alleen maar jaloers zijn op de prachtige blondine.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Geraldine Kemper is sportief bezig

De blondine is goed bezig met sporten. Op de vroege ochtend stapt Geraldine Kemper uit bed vol motivatie en gaat ze een rondje hardlopen. Met geen grammetje vet op haar buik zie je dat de prachtige presentatrice dit niet voor de eerste keer doet. Geraldine Kemper noemt zichzelf ook ‘sporty spice’. Ze is dus lekker pittig wanneer ze gaat sporten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Geraldine Kemper weer op tv te zien met het programma Five Days Inside

Geraldine Kemper is sinds kort weer te zien op tv met het programma Five Days Inside. In dit programma bezoekt de blonde schoonheid instellingen in Nederland waar je normaal niet zomaar binnenkomt. In 2018 won het programma nog de Gouden Televizier-Ring. Geraldine Kemper verblijft voor dit programma vijf dagen en nachten bij verschillende instellingen. Dit is het tweede seizoen dat Geraldine Kemper hieraan mee doet. De blondine gaat deze keer langs bij een verslavingskliniek.

Van de regen naar de zon voor Geraldine Kemper

Na regen komt zonneschijn is het gezegde. Dit was voor Geraldine Kemper wel erg toepasselijk. Ze begon de zomer lekker in de regen. Op een lekker festivalletje was het oer-Hollands weer. Overal modder en de poncho’s lekker aan. Hier kon de presentatrice niet genieten van het weer en een lekker luchtig topje aan doen. Toch werd haar beeldschone glimlach hier niet minder van. Het weer maakte het festival misschien minder aangenaam, maar de pret en humeur werden er niet minder van. Een tijdje later staat de knappe presentatrice in een tropische setting te genieten van de zon. Zo snel kan het dus gaan, van regen naar zonneschijn!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Heleen van Royen geeft volgers nachtzoen met flink inkijkje

Heleen van Royen is niet vies van het maken van een verleidelijke foto. De schrijfster zou dat gerust haar nieuwe hobby kunnen noemen. 

Foto: Zwetende Danique Hosmar ligt op rug na inspannende sessie

De knappe blondine Danique Hosmar heeft weer een flinke sportsessie erop zitten, en dat levert een zweterig kiekje op! 

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag!