Foto: Geraldine Kemper gaat voor perfect plaatje in extreem kort topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

dus Vele mannen zouden Geraldine Kemper als het perfecte plaatje omschrijven en als je de foto’s ziet snap je meteen waarom. 

Geraldine Kemper verrast kijker met heerlijk kort topje

In de finale van Het Perfecte Plaatje kwam Geraldine helaas niet als winnaar uit de bus. Desalniettemin wist ze de kijkers thuis in ieder geval flink te verrassen. En dat deed de knappe blondine niet met haar fotografische kunsten, maar met een zeer kort topje dat door iedereen werd gewaardeerd. Geraldine heeft altijd wel verleidelijke outfits aan, maar deze is gewoonweg heerlijk om naar te kijken. Geraldine heeft de outfit duidelijk bewaard voor een bijzonder moment, zoals bijvoorbeeld de uitslag van Het Perfecte Plaatje en ze stelt zeker niet teleur. Geraldine zou veel vaker zo voor de dag mogen komen.

Lees ook: Video: Geraldine Kemper spreidt benen voor wild ritje 
Met haar zebra pakje probeert Geraldine Kemper niet op te vallen

De knappe presentatrice zal ongetwijfeld gedacht hebben niet zo op te vallen met haar gestreepte outfit, maar het tegenovergestelde bleek waar. Iedereen bewonderde de knappe blondine en het pakje wat ze speciaal voor de finale had aangetrokken. Het is zeker een bijzondere outfit. En Geraldine ziet er zoals gewoonlijk weer enorm goed uit in haar gekozen pakje. Het is niet zo gek dat de meeste mannen van Nederland helemaal wild worden van een klein beetje Geraldine op hun feed. En met alle foto’s die de presentatrice dan ook online plaatst, krijgen ze meer dan genoeg om aan hun trekken te komen. Geraldine deinst niet weg van een fotomomentje.

Geraldine Kemper had niet het perfecte plaatje, maar is het wel

Ze had misschien niet het perfecte plaatje de laatste aflevering, maar wie goed naar Geraldine kijkt ziet al snel dat ze zelf wel het perfecte plaatje is. Er zijn maar weinig vrouwen in Nederland die kunnen tippen aan deze knappe blondine. En daar hoeft Geraldine niet eens heel erg veel moeite voor te doen. De beeldschone presentatrice gaat in het dagelijks leven het liefste zo naturel mogelijk de deur uit en dat betekent dat Geraldine van zichzelf al bijzonder verleidelijk is. Dat zie je dan ook wel terug in de foto’s die ze van zichzelf maakt.
Geraldine Kemper gaat fit het nieuwe jaar in

De knappe presentatrice maakt er geen geheim van dat ze graag bezig is met haar . Of dat nu sporten, meditatie of andere spannende dingen zijn, dat maakt haar niet zo veel uit. Geraldine heeft dan ook een prachtig waar ze zeker trots op mag zijn. En dat heeft ze natuurlijk niet zomaar gekregen. Daar heeft ze eerst best wel even voor moete sporten. Gelukkig haalt de leuke blondine daar ook veel voldoening uit. Naar de sportschool gaan voelt dus helemaal niet als een zware taak. Ze deelt nog even op de valreep wat leuke foto’s met haar volgers, waarin ze in een verleidelijk sportpakje poseert.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?