Foto: Georgina Verbaan heeft plakkerig haar op vreemde plek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Georgina Verbaan laat haar fans wel vaker schrikken met een nieuwe look. Toch lijkt de actrice nu een beetje doorgeslagen te zijn met plakkerig haar op een hele vreemde plek.

Georgina Verbaan heeft iets op haar gezicht zitten

Actrice Georgina Verbaan is bekend geworden door haar geweldige rollen in verschillende films en series. De brunette is altijd erg goed geweest om helemaal op te gaan in een karakter of typetje die ze moest spelen. Zo lijkt Georgina Verbaan niks te gek. Dit is niet alleen in de films en series waar Georgina in speelt maar stiekem ook in het dagelijkse leven. Georgina plaatst altijd haar ongezouten mening op Twitter en ze plaatst de foto’s die ze zelf wil op haar Instagram. Ongeacht of het wel binnen het perfecte plaatje past. Zo plaatste Georgina even geleden een series foto’s van de grond en straat met daarbij als verklaring dat ze deze foto’s per ongeluk uit haar broekzak heeft gemaakt. Nu heeft Georgina wederom een erg bijzondere foto geplaatst. Namelijk van zichzelf met een gekke pluk haar op haar gezicht. De actrice zit helemaal in de make-up en haar haren zitten strak naar achter maar er lijken wat haren gemist te zijn. Het haar zit helemaal gekruld en een soort gelijmd tegen Georgina haar gezicht aan.

Georgina Verbaan haar op gezicht

Lees ook: Foto: Georgina Verbaan trotseert Franse hitte in heerlijk jurkje

Georgina Verbaan deelt spannende foto van jaren geleden

Ondertussen is Georgina Verbaan tweeënveertig jaar, toch is de actrice al sinds jongs af aan al erg bekend op de Nederlandse televisie. Al heel wat jaren geleden was actrice Georgina Verbaan namelijk al dagelijks op tv te bewonderen tijdens haar rol bij de soapserie Goede Tijden Slechte Tijden. Georgina was nog maar achttien jaar toen ze een rol veroverde. De actrice speelde de rol van Hedwig Harmsen. Dit was rond 1997, in dezelfde tijd dat Angela Schijf en Cas Jansen ook actief waren in de soapserie GTST. Nu voelde Georgina zich misschien nostalgisch, want ze vond onderstaande foto en besloot hem te delen. Op de foto is een piepjonge Georgina Verbaan te zien met twee knotjes. De actrice schenkt met een heel stoer gezicht een wijntje in. Georgina noemt het ”quite a mood uit de jaren 90”.
 Georgina Verbaan speelt met kat

Het blijkt dat Georgina Verbaan een echte dierenvriendin is. Zo deelt de actrice op haar Instagram drie schattige foto’s van zichzelf met een wit grijze kat. Georgina heeft een heel kort spijkerbroekje aan en een zwart t-shirt. De lange bruine haren van Georgina hangen over haar schouders heen terwijl ze heel lief naar de kat kijkt. De foto lijkt uit een beetje een vreemde hoek genomen te zijn want er staan nog allemaal andere dingen op de foto. De kat lijkt vooral heel druk met iets wat op de muur zit. De foto’s zijn gemaakt door Odilia Verbaan, het dochtertje van Georgina.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!