Foto: Georgina Verbaan trotseert Franse hitte in heerlijk jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Georgina Verbaan trotseert momenteel de Franse hitte. Maar daar heeft ze wel iets op gevonden. Een erg mooi jurkje. 

Georgina Verbaan vertoeft momenteel in Frankrijk. En daar is het nog warmer dan hier in Nederland. En dat betekent de hele dag door zweten. De luchtvochtigheid ligt namelijk ook wat hoger in Frankrijk. Hoe doorsta je dat? Dat doe je door jezelf te wapenen met de juiste kleding. Dat is dan ook exact wat Georgina gedaan heeft. Ze heeft speciaal voor haar vakantie een luchtig zomerjurkje uitgekozen, die haar enorm helpt tijdens de warme zomerdagen. In haar zwarte jurkje komt Georgina de warme dagen wel door. Ze houdt haar volgers continu op de hoogte van wat ze aan het doen is. Zo kan iedereen meegenieten van Georgina haar zomerse avonturen.

Lees ook: Georgina Verbaan maakt haastige foto van buik op perfect moment

Georgina leunt nonchalant tegen bord op warme foto

Georgina is een avondje gaan stappen. Ze had niet zo’n zin om de hele avond opgesloten te zitten in haar hotel. Dus trok Georgina erop uit om te kijken wat er allemaal viel te beleven. In het begin was het nog vrij rustig en vroeg Georgina zich af of ze niet gewoon weer terig moest naar haar hotel. Tegen een reclamebord aan overpeinsde ze haar beslissing. Maar uiteindelijk koos ze ervoor toch te kijken of ze gezelligheid kon vinden. Wel moest ze nog even een snel grapje maken. Het reclamebord adverteert een stoel, maar die heeft Georgina niet, dus moet ze leunen tegen het lichtgevende bord.

Georgina vindt de gezelligheid

Na even zoeken heeft Georgina dan eindelijk gezelligheid gevonden. Op een Frans dorpsfeest vermaakt Georgina zich prima. Tussen de lokale bevolking doet Georgina gerust mee met de lokale festiviteiten. Alleen is ze wel een klein beetje overdressed voor het moment. Waar de meeste mensen redelijk normaal gekleed zijn, is Georgina natuurlijk gehuld in haar verleidelijke zomerjurkje. Natuurlijk helpt het wel met een beetje afkoelen, maar ze valt wel op tussen alle andere mensen. Niet dat Georgina dat erg vindt. Een beetje opvallen is natuurlijk niet erg.

Georgina droomt van Lowlands in zwart jurkje

Terwijl ze door het Franse dorpje loopt tijdens het dorpsfeest, denkt Georgina aan Lowlands. Dat is namelijk rond dezelfde tijd aan de gang in Nederland. Had Georgina niet liever daar gestaan? Het maakt ook allemaal niet uit. Ze geniet namelijk van haar avondtijdens het Franse dorpsfeest. Natuurlijk is het niet helemaal hetzelfde, maar Georgina die vermaakt zich wel.

Georgina in zwart jurkje de perfecte combinatie

In haar zwarte jurkje is Georgina onweerstaanbaar mooi. De knappe actrice weet goed de aandacht op zich te vestigen met haar heerlijke zwarte jurkje. Je zou wel kunnen stellen dat Georgina en dit jurkje de perfecte combinatie zijn. Georgina kan zodra ze thuis is dus nog wel een aantal van dit soort spannende jurkjes kopen. Ze worden namelijk zeer gewaardeerd door haar volgers. Die vinden de foto’s die Georgina plaatst namelijk ontzettend leuk om naar te mogen kijken. Dat zijn net een soort cadeautjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!