Foto: Fresia Cousiño Arias beleeft spannende nacht in Wie is de Mol-hotel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fresia zorgt voor een dampende finale van Wie Is De Mol! Kim-Lian van der Meij, Everon Hooi en Fresia Cousiño Arias zijn nog over, maar kleine Fresia steelt tijdens de laatste aflevering de show met een spannende hotelscène…

Fresia kruipt onder het bed in WIDM

In dit verwarrende seizoen van WIDM worden alle afgevallen kandidaten niet direct huiswaarts gestuurd, maar verblijven ze in een ‘afvallers’-hotel in Albanië. In de finale aflevering is opvallend genoeg te zien dat nog deelnemende kandidaat (of Mol) Fresia ook in een hotel verblijft. Fresia is bekend van haar presentatie voor ESPN en is een echte voetbalvrouw. In de aflevering is te zien dat in een Albanees hotel een opdracht is die de finalisten moeten uitvoeren. Als spionnen gaat het drietal een ouderwets en vervallen hotel door zonder opgemerkt te worden. Fresia heeft een bijzondere tactiek en verstopt zich onder een hotelbed. Zo hoopt ze niet gevonden te worden door de mannen van security. Het zou kunnen dat Fresia niet door heeft gehad dat de opdracht voorbij is gegaan na afloop. Dan ligt Fresia in de nacht nog steeds verstopt onder dat bed, en beleeft ze spannende momenten in het griezelige hotel.

Lees ook: WIDM-kandidaat Fresia deelt verhaal over een verloren broek in de sauna

Alarmbellen voor Fresia

Tijdens de opdracht verpest Fresia het ook nog eens door niet goed op te letten. Ze wordt gewaarschuwd door Everon en Kim-Lian over een alarm dat af kan gaan, maar vervolgens loopt ze toch gewoon door. Er klinkt vervolgens een hard geluid van een alarm dat afgaat en Fresia schrikt, scheldt, en zet het op een rennen. Dit zou een mol-actie kunnen zijn geweest…

Laserstralen en boodschappen doen

In de volgende opdracht moeten de finalisten boodschappen doen. Dat lijkt makkelijk, maar dat is het niet. Gevaarlijke mannen met laserpistolen liggen namelijk op de loer om de kandidaten uit te schakelen. In de mega outlet moeten Kim-Lian, Fresia en Everon hun boodschappenlijstje bij elkaar vinden. Er is geen licht, dus dat maakt het voor de kandidaten extra spannend. Voor de mol is dat natuurlijk de ideale situatie om de boel te saboteren.

Lees ook: Fresia maakt zich verdacht in WIDM met stoere foto

De Mol is in ons midden…

In de afleveringen van Wie Is De Mol wordt vaak gesproken over het vinden van de Mol. Presentator Rik van de Westelaken geeft dit vaak aan door te zeggen: ‘De Mol is in ons midden, en die moeten jullie vinden’. Daarmee bedoelt hij spreekwoordelijk dat iedereen de Mol kan zijn, hij of zij bevindt zich onzichtbaar tussen de kandidaten. Maar deze uitspraak is op meerdere manieren op te vatten. Letterlijk zou de Mol ook in het midden kunnen staan, dus de middelste persoon kunnen zijn. Op de laatste foto van de kandidaten, is te zien dat Fresia deze positie inneemt. We willen niet met vingers wijzen, maar Fresia maakt zich op die manier toch echt enorm verdacht!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!