WIDM-kandidaat Fresia deelt pikant verhaal over een verloren broek in de sauna

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fresia Cousiño Arias blijkt toch een stukje stouter te zijn dan in eerste instantie gedacht. In WIDM deelt ze een pikant sauna verhaal.

Presentatrice Fresia Cousiño Arias lijkt altijd redelijk onschuldig te zijn. Hoewel ze een vrij ondeugende blik heeft, zijn er maar weinig pikante verhalen bekend over deze bijzondere sport presentatrice. Maar daar lijkt nu dankzij Wie is de Mol? 2022 verandering in te komen. Daar deelt ze namelijk een bijzonder pikant verhaal over een bezoekje aan de sauna. Fresia moest namelijk ooit rennen van de politie, nadat ze na sluitingstijd een sauna was binnen gedrongen. Zonder broek zette Fresia het op een rennen. Ze is destijds gelukkig niet opgepakt, maar vreesde daar wel voor. Nu is het slechts een goed verhaal, en een waar de kijkers van WIDM enorm van konden smullen. Misschien is het een teken dat Fresia bij lange na niet zo onschuldig was als iedereen dacht.

Lees ook: Vastgebonden Fresia overwint haar angsten op stoere foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fresia Cousiño Arias (@fresia.ca)

Fresia deelt bijzonder verhaal terwijl ze eigenlijk moet opletten

Fresia doet deze aflevering van alles en nog wat, behalve bezig zijn met WIDM. Want er is alweer geen geld binnen gehaald voor de pot. En dat valt voor een deel te danken aan Fresia. Zou zij dan toch stiekem de Mol zijn? Want mensen afleiden met pikante verhalen, terwijl er eigenlijk geld verdient moet worden is natuurlijk helemaal geen slechte tactiek voor een Mol. Sterker nog, dat is juist een hele goede tactiek. Vermomd als een goed gesprek, of een intiem moment, vindt dan een gigantische Mol actie plaats. en uiteindelijk betekent dat geen geld voor de pot. Het zou dus nog wel eens zo kunnen zijn dat Fresia de persoon is die iedereen in het programma zoekt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fresia Cousiño Arias (@fresia.ca)

Fresia heeft innig moment met WIDM-kandidaat Sahil

Er gebeurde nog iets opvallends met Fresia deze aflevering. Ze trok wel bijzonder goed op met medekandidaat Sahil. De twee werkten goed samen tijdens de aflevering, al wisten ze niet heel veel geld binnen te slepen aan hun kant. Maar Fresia was wel erg streng tegen Sahil, die ze goed in het gareel wist te hoduen. De twee kandidaten kwamen een beetje over als een getrouwd stel. en dat viel de kijkers thuis natuurlijk ook op. Die shippen de twee kandidaten al en zien het helemaal voor zich dat ze buiten het spannende programma om ook een stelletje vormen. Het moment dat Fresia tegen Sahil aanhangt en hij zijn arm over haar heen slaat, is voor velen het hoogtepunt van de aflevering. Of het nu alleen een mooie vriendschap is of meer dan dat wordt niet meteen duidelijk. Maar dat Fresia en Sahil meer zijn dan alleen kandidaten, dat beeld wordt wel geschetst. Misschien moet Fresia Sahil de volgende keer maar meenemen tijdens haar illegale sauna bezoekjes.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fresia Cousiño Arias (@fresia.ca)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fresia Cousiño Arias spot broekloze coach tijdens openingswedstrijd EK vrouwenvoetbal

Het is zover; het EK vrouwenvoetbal is van start gegaan. Uiteraard is Fresia Cousiño Arias aanwezig en ze kan haar eigen ogen niet geloven. Draagt de bondscoach van Oostenrijk nou de hele wedstrijd geen broek?

Half ontklede Gwen van Poorten deelt foto tussen de lakens

Gwen van Poorten deelt een wel heel erg spannende foto van zichzelf. Ze ligt namelijk in bed met verrassend weinig kleding aan. 

Foto: Dit zijn de meest likbare outfits van Koningin Máxima

Koningin Maxima heeft vele prachtige outfits. Ze zijn alleen wel wat bijzonder. Ze lijken allemaal namelijk op ijsjes.