WIDM-kandidaat Fresia deelt verhaal over een verloren broek in de sauna

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fresia Cousiño Arias blijkt toch een stukje stouter te zijn dan in eerste instantie gedacht. In WIDM deelt ze een sauna verhaal.

Presentatrice Fresia Cousiño Arias lijkt altijd redelijk onschuldig te zijn. Hoewel ze een vrij ondeugende blik heeft, zijn er maar weinig verhalen bekend over deze bijzondere sport presentatrice. Maar daar lijkt nu dankzij Wie is de Mol? 2022 verandering in te komen. Daar deelt ze namelijk een bijzonder verhaal over een bezoekje aan de sauna. Fresia moest namelijk ooit rennen van de politie, nadat ze na sluitingstijd een sauna was binnen gedrongen. Zonder broek zette Fresia het op een rennen. Ze is destijds gelukkig niet opgepakt, maar vreesde daar wel voor. Nu is het slechts een goed verhaal, en een waar de kijkers van WIDM enorm van konden smullen. Misschien is het een teken dat Fresia bij lange na niet zo onschuldig was als iedereen dacht.

Lees ook: Vastgebonden Fresia overwint haar angsten op stoere foto
Fresia deelt bijzonder verhaal terwijl ze eigenlijk moet opletten

Fresia doet deze aflevering van alles en nog wat, behalve bezig zijn met WIDM. Want er is alweer geen geld binnen gehaald voor de pot. En dat valt voor een deel te danken aan Fresia. Zou zij dan toch stiekem de Mol zijn? Want mensen afleiden met verhalen, terwijl er eigenlijk geld verdient moet worden is natuurlijk helemaal geen slechte tactiek voor een Mol. Sterker nog, dat is juist een hele goede tactiek. Vermomd als een goed gesprek, of een moment, vindt dan een gigantische Mol actie plaats. en uiteindelijk betekent dat geen geld voor de pot. Het zou dus nog wel eens zo kunnen zijn dat Fresia de persoon is die iedereen in het programma zoekt.

Fresia heeft innig moment met WIDM-kandidaat Sahil

Er gebeurde nog iets opvallends met Fresia deze aflevering. Ze trok wel bijzonder goed op met medekandidaat Sahil. De twee werkten goed samen tijdens de aflevering, al wisten ze niet heel veel geld binnen te slepen aan hun kant. Maar Fresia was wel erg streng tegen Sahil, die ze goed in het gareel wist te hoduen. De twee kandidaten kwamen een beetje over als een getrouwd stel. en dat viel de kijkers thuis natuurlijk ook op. Die shippen de twee kandidaten al en zien het helemaal voor zich dat ze buiten het spannende programma om ook een stelletje vormen. Het moment dat Fresia tegen Sahil aanhangt en hij zijn arm over haar heen slaat, is voor velen het hoogtepunt van de aflevering. Of het nu alleen een mooie vriendschap is of meer dan dat wordt niet meteen duidelijk. Maar dat Fresia en Sahil meer zijn dan alleen kandidaten, dat beeld wordt wel geschetst. Misschien moet Fresia Sahil de volgende keer maar meenemen tijdens haar illegale sauna bezoekjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden... 

Tina Nijkamp heeft vreselijk nieuws voor Chantal Janzen: “Afschuwelijk dieptepunt”

Chantal Janzen staat bekend als kijkcijferkanon, maar deze keer heeft ze het écht verknald. De cijfers liegen er niet om...

Foto: Memphis Depay ziet groen van ellende en zet zichzelf voor schut

Memphis Depay laat zich normaal gesproken alleen van zijn beste kant zien. Nu zet hij zichzelf juist voor schut!