Fresia maakt zich verdacht in WIDM met stoere foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fresia Cousiño Arias maakt zich in de laatste aflevering van Wie is de Molwel heel erg verdacht met deze bijzondere actie. 

Presentatrice Fresia Cousiño Arias houdt zich vanwege haar werk veel bezig met sport. En daarom is ze ook wel een beetje een sportieve en spannende dame geworden die niet bang is. Dat zijn goede eigenschappen als je bepaalde proeven wilt winnen in Wie is de Mol? Maar het zijn ook eigenschappen die je een beetje verdacht kunnen maken. Zo is Fresia buitengewoon goed in het rijden op de auto tijdens de ballon prik opdracht. Is het gewoon geluk dat deze beeldschone dame zo wonderbaarlijk goed presteert? Of heeft ze zichzelf expres goed voorbereid op de opdracht, om zichzelf zo bij de andere kandidaten minder verdacht te maken als Mol? Wat ook het geval is, het leverde in ieder geval een erg bijzondere foto op van Fresia.

Lees ook: Schokkend: Everon en Fresia duiken WIDM-tentje in op deze foto
Fresia is een erg sportieve verschijning op foto

Wie had gedacht dat Fresia zo goed zou zijn in de ballonnen opdracht? Ze bewijst met haar stoere gedrag maar weer waarom ze een dame is om rekening mee te houden. Fresia laat de andere kandidaten ver achter zich, als het om fysieke opdrachten gaat natuurlijk. Maar Wie is de Mol? is veel meer dan alleen de opdrachten en spelletjes. Het is voornamelijk een hele grote zoektocht. Fresia heef ook daar een streepje voor. Als presentatrice bij ESPN is ze altijd op zoek naar het laatste verhaal, de leukste weetjes en steekt ze haar neus in zaken waar normale mensen niet bij komen. Een perfecte kandidaat dus in de zoektocht naar de Mol?

Is Fresia niet gewoon de Mol in WIDM?

Ze heeft nog maar weinig verdenkingen te pakken, maar dat betekent niet dat Fresia niet de Mol kan zijn. Zo heeft een verbond gesloten met Everon en houdt ze zich, dan wel bewust, af en toe een beetje afzijdig van de rest. Tekenen dat ook Fresia het spelletje speelt en wel op haar eigen manier. Of dat betekent dat ze de Mol is, dat is nog maar de vraag. Maar je kan de mogelijkheid zeker niet uitsluiten. Al helemaal omdat Fresia een van de personen is waar je niemand veel over hoort momenteel. En dat is voor de Mol een ideale positie.

Fresia gaat tot het uiterste

In haar werk moet Fresia al vaak werken bij barre weersomstandigheden en op tijden waar een ander liever voor thuis blijft. Onregelmatigheid, daar is ze aan gewend. En in haar onregelmatige wereld blijft ze altijd scherp, met microfoon in haar handen. Die kwaliteit kan haar nog wel eens heel ver brengen in het spannende Wie is de Mol? Het zou Fresia zomaar wel eens de winst dit seizoen op kunnen leveren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!