Fresia maakt zich verdacht in WIDM met stoere foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fresia Cousiño Arias maakt zich in de laatste aflevering van Wie is de Molwel heel erg verdacht met deze bijzondere actie. 

Presentatrice Fresia Cousiño Arias houdt zich vanwege haar werk veel bezig met sport. En daarom is ze ook wel een beetje een sportieve en spannende dame geworden die niet bang is. Dat zijn goede eigenschappen als je bepaalde proeven wilt winnen in Wie is de Mol? Maar het zijn ook eigenschappen die je een beetje verdacht kunnen maken. Zo is Fresia buitengewoon goed in het rijden op de auto tijdens de ballon prik opdracht. Is het gewoon geluk dat deze beeldschone dame zo wonderbaarlijk goed presteert? Of heeft ze zichzelf expres goed voorbereid op de opdracht, om zichzelf zo bij de andere kandidaten minder verdacht te maken als Mol? Wat ook het geval is, het leverde in ieder geval een erg bijzondere foto op van Fresia.

Lees ook: Schokkend: Everon en Fresia duiken WIDM-tentje in op deze foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fresia Cousiño Arias (@fresia.ca)

Fresia is een erg sportieve verschijning op foto

Wie had gedacht dat Fresia zo goed zou zijn in de ballonnen opdracht? Ze bewijst met haar stoere gedrag maar weer waarom ze een dame is om rekening mee te houden. Fresia laat de andere kandidaten ver achter zich, als het om fysieke opdrachten gaat natuurlijk. Maar Wie is de Mol? is veel meer dan alleen de opdrachten en spelletjes. Het is voornamelijk een hele grote zoektocht. Fresia heef ook daar een streepje voor. Als presentatrice bij ESPN is ze altijd op zoek naar het laatste verhaal, de leukste weetjes en steekt ze haar neus in zaken waar normale mensen niet bij komen. Een perfecte kandidaat dus in de zoektocht naar de Mol?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fresia Cousiño Arias (@fresia.ca)

Is Fresia niet gewoon de Mol in WIDM?

Ze heeft nog maar weinig verdenkingen te pakken, maar dat betekent niet dat Fresia niet de Mol kan zijn. Zo heeft een verbond gesloten met Everon en houdt ze zich, dan wel bewust, af en toe een beetje afzijdig van de rest. Tekenen dat ook Fresia het spelletje speelt en wel op haar eigen manier. Of dat betekent dat ze de Mol is, dat is nog maar de vraag. Maar je kan de mogelijkheid zeker niet uitsluiten. Al helemaal omdat Fresia een van de personen is waar je niemand veel over hoort momenteel. En dat is voor de Mol een ideale positie.

Fresia gaat tot het uiterste

In haar werk moet Fresia al vaak werken bij barre weersomstandigheden en op tijden waar een ander liever voor thuis blijft. Onregelmatigheid, daar is ze aan gewend. En in haar onregelmatige wereld blijft ze altijd scherp, met microfoon in haar handen. Die kwaliteit kan haar nog wel eens heel ver brengen in het spannende Wie is de Mol? Het zou Fresia zomaar wel eens de winst dit seizoen op kunnen leveren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fresia Cousiño Arias (@fresia.ca)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Boerin Annemiek Koekoek draagt onmogelijke outfit in bloedhete zon

Boerin Annemiek maakt het zichzelf niet makkelijk met het warme weer. Zo draagt Annemiek een veel te warme outfit voor deze temperaturen. De boerin kan beter wat kleren uitdoen om af te koelen..

Foto: Presentatrice Holly Mae Brood ziet wazig tijdens opnames Love Island

Holly Mae Brood heeft het maar druk met haar werk. Je zou denken dat de Love Island-presentatrice zich heel goed moet focussen als de camera op haar gericht staat. Deze foto's bewijzen het tegendeel!

Video: Romy Monteiro slaapt niet meer thuis na aanvaring met insluiper

Romy Monteiro heeft een erg zware avond gehad! De zangeres kreeg de schrik van haar leven toen ze haar slaapkamer binnenliep. Het is zo erg dat Romy niet meer thuis durft te slapen...