Foto: Floor Bremer kan zich uitleven op deze nieuwe ministers van Rutte IV

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De bordesfoto van het nieuwe kabinet is vers van de pers. Dat betekent natuurlijk dat het feest is voor politiek verslaggeefster Foor Bremer. Zou ze de dag van haar leven hebben?

Voor liefhebbers van politiek is de dag waarop de bordesfoto wordt gemaakt een dag om nooit te vergeten. Misschien is het voor verslaggever Floor Bremer wel een specialere gebeurtenis dan Kerst of oud & nieuw. Zij is namelijk groot fan van politiek en leest zich er elke dag over in. De verslaggeefster weet dan ook alles over dit onderwerp, en daardoor is ze regelmatig op tv te zien. Floor Bremer schuift namelijk vaak aan bij talkshows als Jinek en Beau, en werkt inmiddels al een lange tijd voor het RTL Nieuws. Daar verzorgt ze (je raadt het al) de politieke verslaggeving. 10 januari zal waarschijnlijk haar favoriete dag van 2022 blijven, want de bordesscène vindt ze natuurlijk helemaal te gek. Voor velen van ons is de bordesscène toch ook te gek, want we gaan Floor hoe dan ook veel op tv zien in de dagen hierna!

Floor Bremer beleeft dag van haar leven

Voor de meeste Nederlanders is de dag van de bordesscène geen bijzondere dag, maar Floor Bremer weet al wat haar te wachten staat. De politiek verslaggeefster heeft het namelijk erg druk, want ze zal hierna gegarandeerd aan een tafel bij een talkshow zitten. Politiek is natuurlijk haar favoriete gespreksonderwerp en op deze dag kan ze helemaal losgaan. Floor heeft een heel jaar naar deze dag uitgekeken, en zal zich weer ongekend goed ingelezen hebben. De verslaggeefster is hoe dan ook het middelpunt van de avond. Houd de televisie dus in ieder geval in de gaten, want Floor Bremer is niet te missen!

Roze vlek verpest hele bordesfoto van kabinet Rutte IV

Dat Floor Bremer het druk heeft is dus wel duidelijk, maar waar heeft ze het dan druk mee? Nou, bijvoorbeeld met het onderzoeken van de bordesfoto. Net zoals elk jaar hebben sommige ministers weer redelijk bizarre kleding aangetrokken. Dit jaar vallen, naast wat opvallende kleurrijke stropdassen, vooral de kledingstukken van de vrouwelijke ministers op. Het is namelijk allemaal absoluut niet goed op elkaar afgestemd (zoals altijd). Op de foto valt een felroze vlek links op de foto meteen op. Het is niemand minder dan Karien van Gennip van de CDA. Ze wordt Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, maar die jurk is absoluut geen sociale zaak. We worden er zelfs een beetje ongemakkelijk van. Wie heeft deze vrouw verteld dat ze deze jurk aan moet?

Als je even genoeg van politiek hebt, lees ook: GTST-actrice Sophie Bouquet maakt indruk met emotionele scène

Deze vrouw maakt de bordesscène pas echt interessant

Toch staat er wel een (minder opvallend) lichtpuntje op de foto, en die staat iets meer aan de rechterkant van de foto. Niemand minder dan Dilan Yeşilgöz maakt de foto een stuk beter. Die dame met een prachtige, maar erg nette groenachtige jurk aan is de Minister van Justitie en Veiligheid. Hoewel ze minder opvalt dan Karien, blijft Dilan toch wat langer in onze gedachtes hangen. Maar als het om politiek draait, staat Floor Bremer tóch op nummer 1…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!