Foto: Floor Bremer bewondert veelbesproken Prinses Alexia stiekem van een afstandje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De politiek verslaggeefster wist tussendoor op Prinsjesdag ook nog even een foto te maken van de veelbesproken prinses Alexia.

Prinses Alexia op de gevoelige plaat gelegd door Floor Bremer

De prachtige prinses Alexia is weer even op de gevoelige plaat vastgelegd. Deze keer door niemand minder dan politiek verslaggeefster Floor Bremer. Floor staat altijd vooraan als het om politieke aangelegenheden, zoals Prinsjesdag, gaat. Daarom had ze ook goed zicht op prinses Alexia die speciaal voor die dag een prachtige outfit had aangetrokken. Floor deelt haar foto met haar volgers, al laat die wel een klein beetje wat te wensen over. Floor is zich gelukkig ervan bewust dat het niet de beste foto ooit is.

Lees ook: Foto: Kijker tijdens Prinsjesdag massaal afgeleid door royale derrière van Prinses Alexia

Floor Bremer zelf ook een knappe dame

Natuurlijk zwijmelt iedereen over prinses Alexia, maar de dame die de foto maakt, Floor Bremer, die mag er natuurlijk ook gewoon zijn. De knappe verslaggeefster heeft een ontzettend knap gezicht en een behoorlijk aantrekkelijk . Daarbij werd pas bekend dat Floor erg goed is in yoga, dus je mag verwachten dat ze ongelooflijk lenig is. De politiek verslaggeefster kan haar dus in allerlei verleidelijke poses manoeuvreren.

Lees ook: Foto: Politiek Verslaggever Floor Bremer legt zichzelf in de knoop op yogamatje
Prinses Alexia veel vaker nog op de gevoelige plaat vastgelegd

Deze Prinsjesdag is prinses Alexia niet alleen door Floor Bremer op de foto vastgelegd. Iedereen wilde namelijk een foto hebben van de knappe prinses. En dat is ook niet zo gek, want ze had namelijk een prachtige outfit aangetrokken, waardoor ze tussen alle grijze pakken meteen opviel. De prachtige prinses wist zoveel indruk te maken, dat iedereen even een foto van haar moest maken. Hopelijk komt ze voortaan naar elk officieel evenement in dit soort leuke pakjes. Dat zou die evenementen al een stuk leuker maken om naar te kijken. Prinses Alexia zorgt er wel voor dat die niet meer zo stoffig zijn.
De prachtige vormen van prinses Alexia

De prinses heeft een ongelooflijk fijn om naar te kijken. Dat wordt ook vele maken mooi op de foto vastgelegd. De knappe prinses heeft zeker van achter flinke vormen, die duidelijk van haar moeder geërfd zijn. Ze ziet er namelijk minstens net zo knap uit als koningin Maxima. De knappe prinses laat keer op keer mensen verbazen door in de meest mooie pakjes te verschijnen. Ze houdt er in ieder geval wel van om een indruk te maken. Dat is een ding dat zeker is. Prinses Alexia weet zonder al te veel moeite zichzelf op een ontzettend mooie manier aan de wereld te presenteren. Iets waar iedereen in Nederland erg blij mee is natuurlijk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.Â