Foto: Politiek Verslaggever Floor Bremer legt zichzelf in de knoop op yogamatje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Floor Bremer heeft een hele nieuwe carrière ontdekt voor zichzelf en daarvoor mag ze een aantal verleidelijke poses aannemen. 

De knappe verslaggeefster Floor Bremer doet spannende poses

Floor Bremer heeft een nieuwe reeks aan foto’s geplaatst op haar Instagram. En aan het onderschrift te zien, is de knappe politiek verslaggeefster tegenwoordig gecertificeerd yogalerares. Dat betekent dat Floor zich als geen ander in allerlei bochten kan wringen. Ook weet ze met haar nieuwe yogaskills haar hoofd altijd koel en ontspannen te houden. Daar gaat ze komende verkiezingen veelvuldig gebruik van gaan maken, zeker als het zo’n gekkenhuis wordt als de peilingen nu voorspellen. Voorlopig kan ze thuis nog even mediteren om een beetje de rust in haar hoofd te vinden voor de verkiezingen. En haar nieuwe yoga certificaat viert ze door wat leuke foto’s te delen. Op die foto’s zie je Floor ook staan in verschillende spannende poses.

Lees ook: Wow: Politiek verslaggeefster Floor Bremer gooit haar benen wijd op nooit eerder vertoonde foto’s

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Floor Bremer (@floor.bremer)

Floor Bremer is een ontzettende sportfanaat

Het houdt niet op bij yoga, want de knappe verslaggeefster weet bij meerdere sporten wel van wanten. Zo is ze namelijk heel erg goed in bergbeklimmen. Kijk maar eventjes mee op de foto’s hieronder. De knappe politiek verslaggeefster heeft zo te zien heel erg uiteenlopende hobby’s. Nu versterken de twee hobby’s elkaar natuurlijk wel. Want al die yoga oefeningen helpen natuurlijk om je lichaam een beetje soepel en lenig te houden. En dat komt weer ontzettend van pas bij het beklimmen van dit soort rotsen. Dat levert weer een mooie win-win situatie op. Als je Floor zo op het eerste gezicht ziet, dan zou je niet zeggen dat ze zo avontuurlijk is. Maar schijn bedriegt maar weer.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Floor Bremer (@floor.bremer)

Floor Bremer beklimt besneeuwde heuveltop

Alsof de zijkant van een rots nog niet genoeg was, besluit Floor om ook even de top van een berg te halen. Dat doet ze door helemaal naar de top te wandelen over de besneeuwde bergtoppen heen. Het is wel duidelijk dat de knappe brunette veel meer in haar mars heeft dan mensen in eerste instantie achter haar hadden gezocht. Met haar avontuurlijke hobby’s weet de verslaggeefster toch wel weer een hoop los te maken bij haar fans. Die raken met de minuut meer onder de indruk van de knappe brunette. En dat is ook niet zo gek als ze allemaal van dit soort spannende dingen meemaakt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Floor Bremer (@floor.bremer)

Floor Bremer verbergt hele stoere kant

De verslaggeefster heeft dus een hele verborgen kant die je niet ziet als je de knappe dame op je beeld ziet verschijnen. En dat maakt Floor natuurlijk een ontzettend leuke vrouw om te blijven volgen. Je weet nooit wat voor avontuur ze nou weer gaat beleven. Daarmee houdt de knappe verslaggeefster het wel weer spannend voor haar volgers.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Jade Anna tuit haar lipjes voor verleidelijke foto

De prachtige Jade Anna heeft weer een foto geplaatst, waar de knappe influencer weer perfect op staat. Haar fans genieten weer flink.

Beschonken Red Bull-teambaas Christian Horner laat zich volledig gaan in volle kroeg

Het lijkt er sterk op dat dit feestje uit de hand is gelopen. Christian Horner was namelijk te veel van het feestje aan het genieten.

Foto: Zien we hier Prinses Alexia met haar achterzijde pronken in strak sportbroekje?

Het is je misschien wel opgevallen, maar er is mogelijk een hele opvallende foto gelekt van prinses Alexia!