Foto: Kijker tijdens Prinsjesdag massaal afgeleid door royale derrière van Prinses Alexia

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Prinsjesdag 2023 is voorbij. Niet Willem-Alexander, niet Amalia, maar Prinses Alexia stal de show volledig. Kijkers raken niet uitgepraat over haar ronde achterzijde…

Prinses Alexia mocht dit jaar voor het eerst ‘meedoen’ tijdens Prinsjesdag. Haar vader las de troonrede, Amalia liep prominent in beeld als troonopvolgster, en Alexia entertainde de kijker op een héél opvallende manier! De 18-jarige schoonheid was waar cadeautje om naar te kijken!

Prinses Alexia in strak jurkje leidt kijkers flink af tijdens Prinsjesdag

Prinses Alexia verwende ons namelijk recent met een wel héél onthullende outfit. En dat hadden fans echt niet aan zien komen. Op het eerste gezicht leek Alexia haar jurk namelijk keurig netjes, gepast voor de nationale televisie. Maar wat welgeplaatste foto’s van achteren bewezen al snel het tegendeel. De heerlijke jurk leek van achteren wel op haar huid geschilderd zo strak en liet daarbij dan ook niets aan de verbeelding over. En nou blijkt dat Alexia flink wat om van te smullen heeft. Haar royale derriere zette heel het land namelijk in vuur en vlam. En terecht ook! We wisten natuurlijk al dat Alexia terecht onze Nederlandse trots is, maar bij het zien van deze plaatjes bloeide onze vaderlandsliefde spontaan op. Of iedereen dan ook z’n aandacht bij de rede heeft kunnen houden valt nog maar te betwijfelen!

Onthullende plaatjes van Prinses Alexia zet fans in vuur en vlam

En dat Prinses Alexia er zo overheerlijk bijliep is zeker niet onopgemerkt gegaan! Binnen luttele minuten stonden de eerste berichten al online. En al helemaal op X – voorheen Twitter – ging het er pittig aan toe! De comments gingen namelijk alle kanten op. Zo was de ene fan meer dan lovend over haar gewaagde outfit. “De beste kleur van de dag is gekozen door prinses Alexia.”, reageerde Sharona zwijmelend. Maar ook van haar kreeg de jurk toch niet alle credit. “En oké ze kan het hebben hoor; wat een verschijning!” Nou, daar sloten meer dan genoeg mensen zich bij aan. Al zaten sommige kijkers wat persoonlijker te speculeren. “Even tussendoor.. Alexia heeft haar squats wel gedaan hè..?”, grapte deze fan. Het was namelijk overduidelijk waar al onze ogen op vielen. Maar ook op locatie trok de pikante jurk flink wat aandacht. En dat hadden scherpe kijkers ook zéér zeker door.

Prinses Alexia trekt alle ogen naar zich toe in gewaagde jurk

Zo merkte één kijker op dat er wel heel veel mensen naar Prinses Alexia keken. En kennelijk hadden de programmamakers dat ook door. “Deze shots achter elkaar was een beetje kwaadaardig van de regie”. Eén fan moet bijna huilen van het lachen na het zien van deze opvallende foto. Want nadat de camera wel héél ver inzoomt op Alexia haar heerlijke achterzijde gaat de camera rechtstreeks naar een glimlachende Hugo de Jonge! En daar werden natuurlijk weer allemaal conclusies over getrokken. Al zouden wij het volkomen snappen. Onze ogen kwamen ook niet ver bij Alexia vandaan! Je kan haast niet anders dan razend enthousiast zijn over de onthullende beelden. Of iedereen in de zaal nou naar Alexia keek of niet!

Fans Prinses Alexia dol op onthullende beelden

Maar fans van Prinses Alexia gingen niet alleen wild om haar overheerlijke jurk! Zo gaan er namelijk nog wat andere intieme kijkjes van de Prinses de ronde. Zo lijkt het namelijk dat Alexia niet altijd doorhad dat de camera op haar gericht was! En dat levert een stel heerlijk onthullende beelden op. Alexia blijkt namelijk hélemaal geen pokerface te hebben! Wij mogen dan namelijk veel energie krijgen van haar prachtige verschijning, Alexia lijkt er zelf wel weer klaar mee te zijn! “Die verveelde blik van Alexia”, lacht één kijker op X. “Iedereen snapt hoe ze zich voelt!”  Maar ook later in de rede wist ze haar fans aan het lachen te brengen. “Blij dat het voorbij is”, lijkt ze tegen haar familie te zeggen zodra ze de Gouden Koets instapt. En daar waren haar fans het helemaal mee eens.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Jade Anna tuit haar lipjes voor verleidelijke foto

De prachtige Jade Anna heeft weer een foto geplaatst, waar de knappe influencer weer perfect op staat. Haar fans genieten weer flink.

Beschonken Red Bull-teambaas Christian Horner laat zich volledig gaan in volle kroeg

Het lijkt er sterk op dat dit feestje uit de hand is gelopen. Christian Horner was namelijk te veel van het feestje aan het genieten.

Foto: Zien we hier Prinses Alexia met haar achterzijde pronken in strak sportbroekje?

Het is je misschien wel opgevallen, maar er is mogelijk een hele opvallende foto gelekt van prinses Alexia!