Foto: Flexibele Katja Schuurman misdraagt zich op vliegveld

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Terwijl de gemiddelde mens juist niet op wil vallen op het vliegveld, zorgt Katja Schuurman er met flexibele bewegingen voor dat ze het middelpunt van de aandacht is op het drukste knooppunt van ons land!

Juicekanalen weten te melden dat Katja Schuurman zich zéér opmerkelijk heeft gedragen op het vliegveld. De actrice moest net zoals vele andere bij de security check op haar koffers wachten. Toen deed Katja wel iets heel onverwachts. De mensen om haar heen wisten niet wat hen overkwam.

Katja Schuurman verbaast reizigers met yoga

Volgens juice-kanalen was Katja Schuurman op Schiphol gespot. De brunette moest net als iedereen wachten op haar koffers. Om de tijd te doden begon de knappe actrice opeens tussen de mensen in yoga-workouts te doen. De mensen om haar heen keken verbaasd naar wat Katja deed. Dit is niet de eerste keer dat Katja een workout doet met mensen om zich heen. Tijdens haar vakantie ging Katja ook even lekker midden op het strand een workout doen. Het is dus niet vreemd voor de knappe actrice om zich van haar meest flexibele kant te tonen wanneer ze daar zin in heeft. Het maakt haar niet uit op welke plek ze het doet, als ze het maar doet. Je krijgt namelijk niet uit jezelf zo’n mooi lijf!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Katja Schuurman deelt haar kunsten

De brunette is naast een geweldige actrice ook nog eens een goede huisvrouw. Katja deelt haar kookkunsten samen met haar volgers. Dit doet ze wel met een bouwpakket van eten. Zou Katja niet al precies alle ingrediënten van te voren krijgen dan zou ze dichtslaan en weet ze niet meer wat ze moet doen. Zelf geeft ze aan dat ze koken verschrikkelijk vindt. Nu heeft Katja Schuurman dus thuis een bouwpakket opgestuurd gekregen. Ze had nooit verwacht dat ze koken echt leuk zou vinden. Al vind ze koken helemaal niks, ze laat weten dat ze alles voor de dankbare getuite lipjes van haar kind zou doen. Zelfs koken al vind ze dat normaal verschrikkelijk!

Uiteindelijk is Katja Schuurman bezig met koken voor het promoten van een advertentie. De knappe actrice kan koken stiekem wel leuk vinden, maar voor de reclame moet ze doen alsof ze het niks aan vind. In ieder geval, wanneer Katja Schuurman in je keuken staat de koken hoor je niemand klagen.

Katja Schuurman doet alles voor haar kind

Volger wil kindje maken met Katja Schuurman

Op sociale media werd er gevraagd “Met welk bekend persoon zou jij een kindje willen maken?”. Voor vele komt het niet als een verrassing dat Katja Schuurman natuurlijk meerde malen werd genoemd. De knappe actrice wordt door vele mannen als een prachtige dame gezien. Met haar beeldschone bruine krullen en prachtig lichaam ligt ze dan ook goed in de markt. Het enige nadeel is dat de Katja Schuurman inmiddels al een tijdje een nieuw vriendje heeft…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Anna Nooshin laat inhoud van zeer luchtig topje zien

Anna Nooshin heeft het waarschijnlijk erg warm, want ze laat zomaar alle inhoud van haar luchtige topje zien...

Foto: Spelersvrouw Jaimy Kenswiel knalt bijna uit haar topje

De prachtige vriendin van Denzel Dumfries, namelijk Jaimy Kenswiel, weet bijna uit haar topje te knallen op deze verleidelijke foto.

Foto: Suzanne Schulting maakt New York onveilig in minuscuul jurkje

Het is in Nederland nog veel te koud, maar aan de andere kant van de oceaan loopt Suzanne Schulting in een minuscuul jurkje rond.