Foto: Famke Louise beleeft gek avontuur in strakste pakje ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Channah Koerten deelt een opvallend kiekje via Instagram. Vooral Famke Louise lijkt dit avontuur vol spanning te beleven, in dit strakste pakje ooit..

Channah Koerten deelt een stijlvolle foto via Instagram. De brunette is hier zeker niet alleen, maar samen met een uiterst groep meiden. Deze meiden lijken het zeer naar hun zin te hebben, en hebben hun meest outfit uit de kast getrokken. Echter is er één iemand die er met de hoofdprijs vandoor gaat. Famke Louise verschijnt namelijk in het strakste pakje ooit..

Famke Louise beleeft spannend avontuur in mega strak pakje

Channah Koerten deelde onlangs een uiterst opvallend kiekje via Instagram. De influencer was samen met haar vriendinnengroep op pad, voor een echte ‘Girls Night Out’. Tussen deze vriendinnen zien we een hoop bekende gezichten. We zien onder anderen Soundos El Ahmadi, Marie Reinders, Julie Reinders en Famke Louise. Echter lijkt Famke Louise degene te zijn die de meeste aandacht op zich neemt, want de outfit waarin de zangeres verschijnt, overtreft met volle zekerheid de outfits van alle andere dames. Famke Louise draagt een mega strak pakje, met printjes van een maan erop. Dit pak is nét niet doorschijnend, maar haar rondingen komen erg opvallend naar voren. Dit was niet het enige wat er opvallend leek aan de outfit van Famke. De zangeres vertoonde zichzelf in niet alleen een mega-strakke outfit, maar ook op rolschaatsen! Waarom Famke dit aan had, is voor iedereen een vraag, maar voor haarzelf een weet..

Lees ook: Foto: Famke Louise lijkt bijna helemaal uitgekleed tijdens Roast

Famke Louise brengt meest nummer ooit uit

Famke Louise is lekker op dreef! De zangeres heeft nét pas ‘The Roast of Famke Louise’ achter de rug, maar ze lijkt in de tussentijd niet stil te hebben gezeten. Deze roast was echter een minder succes dan gedacht. Het was de slechts bekeken roast van alle Comedy Central Roasts tot nu toe, en het heeft ook een hoop kritiek opgeleverd. Zo zouden mensen heel geforceerd lachen, en zou het optreden na afloop van Famke zelf dan ook niet in de smaak zijn gevallen. Ze heeft namelijk een nieuwe track uitgebracht genaamd ‘In Het Donker’. Met dit nummer trad de zangeres voor het eerst op aan het einde van de roast, en nu heeft ze hem dus ook uitgebracht. Ga jij dit nummer een kans geven? Ondanks de slechte performance van Famke Louise tijdens haar roast..

Famke Louise verschijnt in uiterst strakke -jurk

Famke Louise is natuurlijk een dame die graag in de meest setjes verschijnt. Zo deelde de zangeres onlangs nog een foto, omtrent haar uiterst opvallende outfit. De zangeres draagt hier een mega strakke jurk, die lijkt alsof hij doorschijnend is. Echter is dit niet het geval, maar staan er gewoon afdrukken van op de jurk. Wel is de jurk bijna de strakste die we tot nu toe zagen bij Famke..

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn. 

Bram Krikke bevoelt andere man tijdens beschamende vertoning EK Voetbal (foto!)

Bram Krikke heeft genoeg van de beschamende vertoning op het EK Voetbal, dus gaat aan een andere man lopen voelen. Dit wil je niet missen!