Foto: Famke Louise lijkt bijna helemaal uitgekleed tijdens Roast

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

The Roast of Famke Louise is achter de rug! Binnenkort kunnen we de beelden zien op tv. Famke lijkt namelijk in een zéér weinig verhullende outfit door de studio gewandeld te hebben!

The Roast of Famke Louise is achter de rug. Althans, de opnames van de roast. De grote show moet natuurlijk nog uitgezonden worden op Comedy Central. Veel mensen kijken uit naar deze show waarin de zangeres afgebrand gaat worden. Maar na deze Instagram-post van Famke, lijken er nóg meer mensen klaar te zitten voor de uitzending. Want ondanks de grimmige sfeer in de zaal, lijkt de zangeres tóch voor een outfit te gaan. Famke Louise lijkt wel helemaal uitgekleed..

Famke Louise ontkleedt zichzelf voor opnames Roast

Het leek Famke Louise een goed idee om zichzelf is even kapot te laten ‘roasten’ op de televisie. De zangeres zien we dan ook binnenkort op tv bij The Roast of Famke Louise. Het ‘roastpanel’ bestaat uit 9 man. Sylvia Geersen, Nesim Najih, Maik de Boer, Joke Bruijs, Peter Pannekoek, Dolf Jansen, Bizzey, Rayan Panday en tot slot Lisa Loeb hadden er wel zin in om de huid van de zangeres vol te schelden. De opnames hiervan zijn al geweest, en Famke Louise deelt via Instagram alvast een klein voorafje van haar outfit. En als de zangeres constant in deze outfit te zien is, dan schieten de kijkcijfers gegarandeerd de lucht in.

Famke is te zien in een buitengewoon strakke jurk. In de jurk zien we afdrukken van haar en topje, en lijkt het vrij doorschijnend. Het lijkt zelfs alsof de zangeres helemaal uit de kleren gaat, om vervolgens op het podium te verschijnen. Maar werp een langere blik op deze outfit, dan zul je zien dat het nog wel meevalt. Gewoon lekker , hoe we het gewend zijn van Famke Louise.

Lees ook: Foto: Famke Louise draagt zeer doorschijnend jurkje op rode loper

Famke Louise blijkt stiekem hilarisch te zijn

Famke Louise is natuurlijk een zangeres, maar of ze kan roasten? Dat is natuurlijk de volgende vraag. Zou ze humor hebben? In ieder geval is dat wel waar Famke voor gaat, want op Instagram zien we dat de zangeres al druk aan het studeren is om het ‘roastpanel’ kapot te maken. Met een flinke lap tekst voor zich poseert Famke zittend in de ‘Comedy Club’. Hier oefent de zangeres voor haar roast die binnenkort uitgezonden gaat worden. Heeft de nuchtere, schattige, altijd lieve Famke Louise het in zich om iedereen kapot te maken? Misschien schuilt er wel een klein duiveltje in de zangeres, die niet kan wachten om te beginnen. Al die tijd is Famke natuurlijk door een groot publiek kapotgemaakt op het internet, door haar verleden. In een interview gaf de zangeres al aan dat men nu mag los gaan, en dat het daarna ook afgelopen moet zijn met de haat die Famke dagelijks over zich heen krijgt. Zal dat gaan lukken?

Lees ook: Foto: Famke Louise verbaast volgers met diepste inkijkje ooit

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!