Foto: Emma Wortelboer laat nieuwe lippen zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Wortelboer toont wat pikante beelden via Instagram. De presentatrice verleidt haar volgers met haar lippen..

Emma Wortelboer verwent haar volgers met wat pikante beelden via Instagram. De presentatrice laat haar lippen in verschillende kleuren zien, en met een zwoele blik kijkt ze de camera in. Wat vind jij van de nieuwe lippen van Emma?

Emma Wortelboer verleidt volgers met nieuwe lippen

Emma Wortelboer toonde onlangs via Instagram wat pikante beelden. Op deze beelden was te zien hoe de S*****n en Slikken-presentatrice haar nieuwe lippen liet zien. Althans, nieuwe lippen, vooral nieuwe kleur op d’r lippen. Het lijkt er namelijk op dat Emma wat lippenstift kleuren aan het uittesten is. Ze begint met klassiek rood. Deze presenteert ze door middel van een zwoele blik richting de camera, met haar lippen fel rood. Om nog éxtra aan te duiden dat het hier om de kleur rood gaat, zet Emma wat rode vlaggetjes boven de foto. Daarna presenteert ze haar lippen zonder kleurtje. Gewoon, hoe ze van nature zijn. Of zit er tóch stiekem iets overheen? In plaats van rode vlaggetjes, heeft de presentatrice nu witte vlaggetjes erboven gezet. Misschien toch een kleine witte lippenstift? In ieder geval weet Emma dat ze door middel van deze foto’s haar volgers goed in de watten legt. Het is tenslotte geen lelijke meid, en dat weet ze zelf ook. Dus een pikante, zwoele foto, hier en daar, kan dan ook zeker geen kwaad.

Lees ook: Foto: Emma Wortelboer knapt bijna uit leren jurkje bij Televizier-gala

Emma Wortelboer deelt foto in zwarte outfit

Emma Wortelboer deelde onlangs via Instagram een opvallende foto. Op deze foto is Emma zelf te zien, in een redelijk zwarte outfit. Althans, niet redelijk, maar wel héél zwart. Het is duidelijk te zien dat de presentatrice een nieuwe fase in haar leven instapt, aangezien we dit nog nooit eerder van haar hebben gezien. Met een soort verleidelijke, maar ook strenge blik weet Emma te poseren. Of dit nou zo in de smaak valt bij de volgers van Emma, is nog maar de vraag. In ieder geval lijkt ze het zelf wel te zien zitten, want vol trots poseert ze voor de spiegel. Ze plakt er gelijk nog twee foto’s achteraan. Deze zijn echter iets ‘normaler’ dan de eerste foto. Op de tweede foto zien we namelijk haar televizier-outfit. In een bloedmooie jurk straalt Emma voor de spiegel. In de derde foto is dit wéér hetzelfde geval. Maar dan in een normale outfit, thuis, met een sip gezicht. In ieder geval is het duidelijk dat Emma’s eigen uiterlijk zeker in de smaak valt bij haarzelf: “De spiegel stelt me zelden teleur“. Nou Emma, dat hadden we al door. Want alle drie deze foto’s zijn vanuit de spiegel geschoten. Alleen lijken de volgers van de presentatrice de eerste foto tóch iets minder te vinden dan de tweede en derde..

Lees ook: Foto: Emma Wortelboer omzeilt Instagram-regels met ondeugende foto

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!