Foto: Emma Wortelboer omzeilt Instagram-regels met ondeugende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Riskante foto’s zijn we intussen wel gewend van de mooie Emma Wortelboer, maar met deze foto balanceert ze écht op het randje van de Instagram-voorschriften…

Emma Wortelboer maakt verleidelijke spiegelselfie

Emma Wortelboer is niet bang om zich te laten zien, maar soms zijn er regels waar je niet omheen kunt. Zo heeft Instagram regels dat je geen foto’s zonder kleding of soortgelijke aanstootgevende kiekjes online mag zetten. Emma heeft hier een goed trucje op bedacht. In haar verhaal plaatst ze een foto die, voor de verandering, een keer wél heel veel aan de verbeelding overlaat. Ze maakt een spiegelselfie waarbij ze net de ‘gevoelige’ onderdelen van de foto heeft afgesneden. Vervolgens kijkt ze verleidelijk in de camera. Daarnaast heeft ze ook nog een smiley aan de rand van haar foto geplaatst die van alles suggereert. Het lijkt op de foto nét of ze, behalve dat sjaaltje om haar nek, helemaal niks aanheeft!

Emma Wortelboer emotioneel over heel vroeg opstaan

In een tweede post die de presentatrice in haar verhaal heeft geplaatst, filmt ze zichzelf terwijl ze inzoomt op haar ogen. Het lijkt net alsof ze elk moment in huilen kan uitbarsten. Waarschijnlijk is ze gewoon moe, maar deze waterige oogjes zien we vaker terug bij Emma Wortelboer. Ze laat weten dat ze een nachtvlucht heeft, dus het was vroeg opstaan voor de jonge Nederlandse presentatrice.

Emma Wortelboer wil niks te maken hebben met Johnny de Mol

Johnny de Mol heeft de laatste tijd een slechte reputatie voor zichzelf opgebouwd. Zo wordt hij door zijn ex-vriendin beschuldigd van hele erge mishandeling en zelfs van poging tot doodslag. Ze heeft aangifte gedaan die vervolgens gelekt werd. De aangifte was zo ernstig dat veel bekende Nederlanders zich verzetten tegen Johnny. Zo wilde Emma Wortelboer al niet meer bij hem aanschuiven toen hij nog de televisie talkshow HLF8 presenteerde.
Linda de Mol beschermt Johnny tegen kritiek van Emma

Linda de Mol neemt in haar tijdschrift LINDA. flink een slachtofferrol aan en ze wekt bij heel veel mensen de indruk dat ze het Voice-schandaal vooral heel erg vindt voor zichzelf. Daarnaast laat ze nu weten dat ze achter haar neefje Johnny de Mol staat, ondanks alle beschuldigingen. “Ik heb bij Johnny met pijn in mijn hart kunnen zien wat het met een gezien doet als je eindeloos moet wachten tot je eindelijk jouw verhaal kunt doen”, zegt Linda. Ze geeft hierbij het ’trage’ OM en het ‘overbelastte’ juridisch systeem de schuld. Hierbij uit de invloedrijke presentatrice duidelijk ook haar ongenoegen over collega’s als Emma Wortelboer, die haar neefje Johnny keihard lieten vallen in deze moeilijke tijd.

Linda vindt het erg dat anonieme beschuldigingen en valse beschuldigingen iemand helemaal kapot kunnen maken. Ze twijfelt of ze nog wel televisiewerk wil blijven doen: “Ik weet echt niet zeker, hoeveel ik ook van mijn vak houd en hoezeer het ook mijn enige houvast is momenteel, of ik uiteindelijk niet gelukkiger word als ik totaal iets anders ga doen met mijn leven”. RTL Boulevard vindt dat Linda de Mol wel heel erg naar binnen toekeert en zichzelf in een slachtofferrol neerzet. Ze is na acht maanden nog heel erg in haar zelfmedelijden blijven hangen en critici vinden dat eigenlijk niet meer normaal.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.