Foto: Emma Heesters viert verjaardag op avond vol illegale praktijken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters is zeker niet zo braaf als de meeste mensen denken. Haar verjaardag ging ze los met vuurwerk en erg innig contact.

Beeldschone zangeres Emma Heesters is lang niet zo braaf als mensen verwachten. De verleidelijke blondine houdt enorm van het bouwen van een feestje. En dat doet ze natuurlijk niet met een stukje taart en haar familie in een kringetje. Als je net zo’n ster bent als Emma, dan moet je jouw verjaardag wel in stijl vieren. En dat betekent flinke flessen champagne, luide muziek, de meest knappe gasten en natuurlijk vuurwerk. Emma trekt alles uit de kast om de ultieme verjaardag te vieren.

Lees ook: Foto: Beeldschone Emma Heesters gaat op date in bijzondere outfit

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma pakt flink uit met foto van verjaardag

Zoals je kan zien heeft Emma flink uitgepakt op haar verjaardag. Om te beginnen werd het hele complex van top tot teen versierd voor de verjaardag van de prachtige zangeres. En dat moest Emma natuurlijk even delen met de buitenwereld. Want ben je echt jarig geweest als je daar niet alles van hebt gedeeld met je volgers? Emma vindt overduidelijk van niet en besluit om de ene video na de ander online te zetten. Allereerst natuurlijk haar huis tour. Niet alleen krijg je zo een goede indruk van hoe de knappe Emma eigenlijk woont. Ook ka je zien hoeveel moeite er voor haar gedaan wordt. Al is dat natuurlijk niet meer dan logisch. Emma verdient alleen het allerbeste. Al helemaal op haar speciale dag.

Emma maakt er zeker een knallend feestje van

Misschien heeft Emma iets meer mensen uitgenodigd dan deze tijd toegestaan of handig is. Maar wel heeft ze van haar verjaardag een feestje gemaakt om nooit meer te vergeten. Natuurlijk heeft het vuurwerk waar iedereen mee in zijn handen stond, enorm geholpen met het onvergetelijk maken van deze letterlijke knalfuif. Als je ooit nog een party planner nodig hebt, dan kan je best Emma Heesters vragen. Die zorgt wel dat je een geweldige avond tegemoet gaat. Al haar vrienden waren aanwezig om dit heugelijke moment samen met Emma te vieren. Halverwege de avond werd er nog even uitbundig voor Emma gezongen. Zo voelde de knappe blondine zich pas echt jarig.

Emma bedankt graag al haar volgers voor de lieve verjaardagwensen

Natuurlijk is Emma niet van steen gemaakt. Dus het feit dat zoveel mensen haar een fijne verjaardag hebben gewenst, daar is ze hartstikke gelukkig mee. En daarom wil ze al haar volgers graag hartelijk bedanken voor al hun lieve berichtjes. Dankzij hen voelde Emma zich pas echt jarig. En wat is nou een betere manier om je volgers te bedanken, dan met het doen van een gek dansje? Dat is dan ook precies wat Emma gedaan heeft. Terwijl ze wild met haar haren heen en weer schudt, kan je aan haar grote glimlach zien hoeveel ze heeft genoten van haar verjaardag. Emma zal dit jaar echt nooit meer vergeten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!