Foto: Beeldschone Emma Heesters gaat op date in bijzondere outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als Emma Heesters iets doet, dan doet ze het goed. Vandaar dat Emma er in haar date outfit er zo prachtig uit ziet.

Emma Heesters is van zichzelf al een natuurlijke schone. De blonde zangeres wordt terecht een van de mooiste vrouwen van Nederland genoemd. Maar zelfs deze prachtige verschijning weet zichzelf af en toe nog net even naar een iets hoger niveau te tillen. Als Emma op date gaat dost ze zichzelf nog eventjes mooi op. En dat ziet er natuurlijk enorm bijzonder uit. Gelukkig is Emma de moeilijkste niet en deelt ze met alle liefde haar kledingkeuze met de rest van het land.

Lees ook: Zeldzame oude foto van Emma Heesters toont schrikbarende metamorfose

Emma imponeert in panterjurkje

In haar strakke panterjurkje laat Emma Heesters een bijzonder goede indruk achter. Ze is oprecht de knapste dame in het restaurant die avond. Niet dat er voor Emma veel competitie bestaat, ze is bij voorbaat al een van de mooiste vrouwen van het land. Maar met zo’n pakje wint ze de wedstrijd met vlag en wimpel. In haar gevaarlijke kleding weet Emma iedereen te imponeren. Er waren die avond dan ook genoeg mannen die even twee keer moesten kijken toen ze deze prachtige verschijning voorbij zagen wandelen. Emma weet goed hoe ze met de juiste kleding de aandacht moet trekken en maakt daar tijdens haar date optimaal gebruik van. Of haar vriend net zo blij is met alle aandacht die Emma krijgt, laat de beeldschone zangeres even buiten beschouwing. Het gaat er om dat zij zich goed voelt in haar jurk. En dat is absoluut gelukt.

Emma krijgt een bijzondere diner show voorgeschoteld

Emma haar outfit was niet het enige wat die avond de aandacht trok. Ook de bijzondere kookmethode viel op. Het vlees werd aan tafel nog eventjes last minute gesneden en geprepareerd. En dat zag er vrij indrukwekkend uit. Als laatste werd er nog even vakkundig wat zout over het vlees gestrooid. Het zou zomaar kunnen dat de chef dit kunstje speciaal voor Emma op voerde, omdat hij haar outfit zo erg waardeerde. Als hij dit namelijk voor al zijn gasten moet doen, dan blijft hij lang bezig. Wel was het erg interessant om naar te kijken. De chef maakte er voor Emma en haar vriend een bijzonder feestje van. Emma kon dan ook haast niet anders of ze moest het moment eventjes delen op haar Instagram. Haar volgers zouden hier namelijk net zo van smullen als dat Emma van haar maaltijd zou doen.

Emma trekt veel aandacht met bijzondere kledingkeuze

Door haar bijzondere kledingkeuze weet Emma vrij veel aandacht naar zich toe te trekken. En dat vindt de populaire zangeres helemaal niet erg. Emma is flink op weg om de grootste zangeres van Nederland te worden en alle beetjes helpen. Elke vorm van aandacht is daarbij goede aandacht. Want zodra je niet meer relevant bent, kan je het schudden. Het is de harde realiteit van de entertainment wereld. Gelukkig hoeft Emma niet bang te zijn dat mensen haar snel vergeten. Ze blijft met dit soort foto’s enorm goed opvallen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.