Foto: Emma Heesters blinkt ook uit in rol van voetbalvrouw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters kan blijkbaar toch meer dan alleen zingen. De blondine bewees bij de Belgische Gouden Schoen dat ze de rol van voetbalvrouw uitstekend kan vervullen.

Dat Emma Heesters een talent op het gebied van zingen is, heeft ze al lang aan heel Nederland duidelijk gemaakt. Onze zuiderburen zijn daarentegen nog niet goed geïntroduceerd aan het gouden keeltje van de zangeres, want zij hebben een hele andere kant van Emma meegemaakt. Omdat de vriend van Emma Heesters in België voetbalt, wordt zij daar natuurlijk als echte voetbalvrouw gezien. Ook die taak lijkt ze aardig goed op zich te nemen, want bij de Gouden Schoen uitreiking was ze aanwezig om haar vriend te steunen. Inmiddels heeft de zangeres bijna 1 jaar een relatie met Wesley Hoedt, die bij Anderlecht (een Belgische club) in de verdediging speelt. Blijkbaar heeft Emma Heesters haar huiswerk gedaan, want na één klein jaar gedraagt ze zich al als een perfecte voetbalvrouw!

Emma Heesters maakt vriend Wesley Hoedt trots

De Gouden Schoen is een trofee die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste mannelijke voetballer in de Belgische competitie. Nu voetbalt Wesley Hoedt, de vriend van Emma, daar nog niet zo lang, maar hij kreeg natuurlijk wel een uitnodiging voor de uitreiking. Hij had het natuurlijk al een beetje verwacht, maar de trofee mocht hij op die spannende avond niet innen. Helaas haalde Wesley ook de top 10 niet, maar hij had wel iets veel beters. Hoedt had niemand minder dan Emma Heesters aan zijn zijde, waardoor hij toch nog in de prijzen viel. Emma kan zich ook helemaal in haar rol vinden. Op Instagram deelde ze zelfs een enthousiaste foto (de foto hieronder) waarbij stond: “Wag duty”, wat staat voor Wives and Girlfriends, een term die voornamelijk in de voetbalwereld wordt gebruikt.

Emma Heesters is beste voetbalvrouw bij Gouden Schoen

Emma Heesters is beste voetbalvrouw bij Gouden Schoen

Haar goede steun aan Wesley Hoedt tijdens de Gouden Schoen bewijst weer dat de zangeres een goede ‘WAG’ is. Maar niet alleen daarom is ze een buitengewoon goede vriendin voor haar voetballertje. Emma komt namelijk regelmatig bij de wedstrijden van haar vriend kijken. Ze maakt er dan gelijk een leuk uitje van, en gaat met vriendinnen langs de kant zitten. Dat doet Emma maar knap, want met haar drukke schema is het moeilijk om een gaatje te vinden. De zangeres moet natuurlijk overal en nergens zijn om op te treden of om aan te schuiven bij een talkshow. Toch lukt het haar om vaak bij Wesley zijn wedstrijden te kijken, waarbij ze hem aanmoedigt als een gek. Daarom was Emma Heesters de beste voetbalvrouw bij de uitreiking van de Gouden Schoen!

Lees ook: Foto: Emma Heesters viert verjaardag op avond vol illegale praktijken

Heeft Emma Heesters een plannetje gesmeed voor België?

is Emma bezig met een tactisch plannetje? Nu de zangeres zo veel in België is, kunnen onze zuiderburen echt niet om de zangeres heen. Ze mag nu misschien wel als ‘vriendin van’ gezien worden, maar misschien lukt het haar ook wel om daar door te breken met haar muziek. Met die glitterjurk die ze aanheeft valt ze hoe dan ook op bij de uitreiking. Dat is te zien op de video hierboven. Zou ze daar van te voren al over na gedacht hebben?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise laat haar verrukkelijke vormen zien in roze sportpakje

We hebben de mooie Famke Louise wel vaker gezien in een strak pakje, maar de video die ze nu heeft gedeeld krijgen wij het wel heel erg warm van.

Foto: Lesley Versprille (26) buigt voorover in piepklein pakje

Lesley Versprille laat zien hoe lenig ze is door eens flink voorover te buigen. Dit doet ze in een piepklein pakje...

Foto: Robin Hamersteen (34) komt zeiknat zonder topje het water uit

Robin Hamersteen trakteert met heerlijke beelden! Het model komt op magistrale wijze het water uitgelopen...