Foto: Eloise van Oranje ontdekt zeer agressieve manier van ontharen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Eloise van Oranje heeft haar Instagram-volgers flink laten schrikken door een foto te delen waarop ze een pluk haar in haar hand houdt!

Onthaarde Eloise van Oranje laat zien wat er gebeurd is

Eloise van Oranje staat natuurlijk bekend als de ‘gravinfluencer’. Ze deelt daarom lief en leed met haar volgers. Dit keer zit het echter niet mee voor de blondine. Het blijkt dat de prinses per ongeluk boven een kaars is gaan hangen. Daardoor is er een klein stukje van haar lokken verbrand. Maar gelukkig is er niets ernstigs aan de hand! In plaats van in paniek te raken, heeft Eloise de situatie met humor benaderd en er een grappige post van gemaakt. Bij de foto schreef ze: “Stuk haar per ongeluk in de kaars beland, maar gaat het hahaha #verbrandhaar”. Haar zelfspot en luchtige benadering van het incident werden al snel opgemerkt door haar volgers, die helemaal te spreken zijn over haar positieve houding en gevoel voor humor. Eloise heeft laten zien dat zelfs wanneer het leven je soms kleine tegenslagen geeft, het belangrijk is om gewoon lekker jezelf te blijven. En laten we eerlijk zijn, wie kan er nu zeggen dat ze nog nooit per ongeluk boven een kaars hebben gehangen en een plukje haar hebben verbrand?

Lees ook: Foto: Eloise van Oranje laat volgers genieten met diep inkijkje

eloise van oranje

Eloise van Oranje geniet volop van vakantietripje in Japan!

De blonde Eloise van Oranje is een echte wereldreiziger en momenteel geniet ze volop van haar vakantie in Japan! Ze heeft Tokyo en Kyoto bezocht waar ze zoveel interessante dingen heeft meegemaakt, dat Eloise haar ervaringen graag wil delen met haar volgers. En dus heeft ze een lijst van tips opgesteld, die ze op Instagram heeft geplaatst. De tips van Eloise zijn erg handig als je ’n keer een bezoekje gaat brengen aan de twee steden waar ze is geweest! De tips gaan over bezienswaardigheden, restaurantjes en vervoer dat allemaal goed van pas kan komen! Met haar heerlijke kiekje worden sommige volgers jaloers, en geven aan dat ze nu ook zin hebben om naar Japan te reizen! Eloise bewijst maar weer eens dat ze niet alleen een stijlvolle prinses is, maar ook een echte avonturier die het leven met beide handen aanpakt!

Lees ook: Foto: Eloise van Oranje toont trots haar royale voorkant

Eloise van Oranje doet gedurfd stemmetje na

De blonde Eloise van Oranje heeft weer eens haar grappige kant laten zien door een gedurfd stemmetje na te doen en haar volgers te vermaken met een hilarische uitspraak: “Of je bent een hottie of je bent het niet, en jij bent het!” En met jij bent het wijst Eloise naar de prachtige stad Parijs waar ze op een heerlijk dakterras staat ergens. Deze imitatie is van Charlie Blue die de blondine nadoet. Eloise staat bekend om haar gedurfde stijl en haar vrije geest, en deze eigenschappen komen ook tot uiting in haar humor. Ze schuwt niet om grenzen te verleggen en haar eigen draai te geven aan grappige uitspraken en situaties. Haar fans houden van haar spontane en onvoorspelbare karakter, en kunnen niet wachten om te zien wat voor grappigs ze hierna zal doen! Bij haar TikTok-filmpje krijgt ze allemaal super positieve reacties van haar volgers.

 

@everyprofilenameistakenkon m ff niet vinde♬ Hottie X Closetvanval – Charlie Blue

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!