Foto: Eloise van Oranje laat volgers genieten met diep inkijkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gravin Eloise van Oranje hield zich altijd netjes aan de kledingvoorschriften die vanuit het koninklijk huis aangegeven worden. Maar als influencer kwam ze er achter dat haar volgers wat anders willen.. Met haar nieuwste foto maakt ze haar fans helemaal gek!

Eloise van Oranje het hoogtepunt van de avond in Parijs

Gravinfluencer Eloise van Oranje is in Parijs op vakantie en ging in de stad van de liefde een avondje uit. Ze droeg daarbij een leuke zwarte outfit met kant. Maar de dunne bandjes van haar jurk trokken niet de aandacht van haar volgers. Alle aandacht ging naar haar voorgevel. De jurk had namelijk een diepe uitsnijding die met één touwtje aan elkaar werd gehouden. Eloise zat in een club met een glas wijn. Naast haar was Joy Bosz te vinden. Beide dames zijn influencers en hadden elkaar dezelfde avond leren kennen. Ze waren in Parijs voor een campagne van make-up merk L’Oréal Paris. Hoewel dat heel zakelijk klinkt, zeiden veel mensen het leuk te vinden de dames samen te zien. Naast de opmerkingen over haar jurk of het gebrek daaraan natuurlijk.
Prins Constantijn heeft duidelijke mening over kleding Eloise van Oranje

Prins Constantijn maakt er geen geheim van dat hij het niet altijd eens is met wat dochter Eloise online plaatst. Zo had Eloise ooit een filmpje geplaatst van hem en zijn vrouw dansend, hij zei toen op Twitter “dochters en social media…zucht”. Het filmpje was destijds te zien op Tiktok, Eloise deed mee aan de trend  ’Show the thing that made you famous’, oftewel ’laat zien wat je bekend heeft gemaakt’. Veel mensen vonden het leuk dat Eloise toegaf dat haar koninklijke afkomst de enige reden dat ze een bekende influencer is. Haar 300 duizend volgers houden er wel van als ze schokkende dingen doet. Zoals toen er ophef was omdat Eloise rokend werd gefotografeerd. Toch is Constantijn trots op zijn dochter. Hij vindt het goed dat ze haar eigen carrière opbouwt.

Volgers reageren heftig op Eloise van Oranje

Hoewel veel mensen dus fan zijn van de gravinfluencer, krijgt ze niet alleen maar leuke reacties. Op één foto kreeg ze ontzettend veel haat-reacties. Dit was een foto met Nikkie de Jager, beter bekend als YouTuber Nikkie Tutorials. De make-up dame en Eloise naast elkaar op de foto laat een verschil van dag en nacht zien. Eloise heeft een hele natuurlijke look en Nikkie heeft heel veel make-up op. De volgers van Eloise zeggen zelfs dat Nikkie op een buitenaards wezen lijkt. De volgers zijn wel lief voor Eloise met opmerkingen zoals “Wat ziet die rechtse vrouw er vreselijk lelijk opgemaakt uit. Zonde. Meer naturel net als Eloise zou haar veel beter staan”. Daar zijn de meningen toch over verdeeld, want Nikkie heeft met meer dan 17 miljoen volgers toch een wat grotere aanhang.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!