Foto: Eloise van Oranje laat volgers genieten met diep inkijkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gravin Eloise van Oranje hield zich altijd netjes aan de kledingvoorschriften die vanuit het koninklijk huis aangegeven worden. Maar als influencer kwam ze er achter dat haar volgers wat anders willen.. Met haar nieuwste foto maakt ze haar fans helemaal gek!

Eloise van Oranje het hoogtepunt van de avond in Parijs

Gravinfluencer Eloise van Oranje is in Parijs op vakantie en ging in de stad van de liefde een avondje uit. Ze droeg daarbij een leuke zwarte outfit met kant. Maar de dunne bandjes van haar jurk trokken niet de aandacht van haar volgers. Alle aandacht ging naar haar voorgevel. De jurk had namelijk een diepe uitsnijding die met één touwtje aan elkaar werd gehouden. Eloise zat in een club met een glas wijn. Naast haar was Joy Bosz te vinden. Beide dames zijn influencers en hadden elkaar dezelfde avond leren kennen. Ze waren in Parijs voor een campagne van make-up merk L’Oréal Paris. Hoewel dat heel zakelijk klinkt, zeiden veel mensen het leuk te vinden de dames samen te zien. Naast de opmerkingen over haar jurk of het gebrek daaraan natuurlijk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ELOISE (@eloisevanoranje)

Prins Constantijn heeft duidelijke mening over kleding Eloise van Oranje

Prins Constantijn maakt er geen geheim van dat hij het niet altijd eens is met wat dochter Eloise online plaatst. Zo had Eloise ooit een filmpje geplaatst van hem en zijn vrouw dansend, hij zei toen op Twitter “dochters en social media…zucht”. Het filmpje was destijds te zien op Tiktok, Eloise deed mee aan de trend  ’Show the thing that made you famous’, oftewel ’laat zien wat je bekend heeft gemaakt’. Veel mensen vonden het leuk dat Eloise toegaf dat haar koninklijke afkomst de enige reden dat ze een bekende influencer is. Haar 300 duizend volgers houden er wel van als ze schokkende dingen doet. Zoals toen er ophef was omdat Eloise rokend werd gefotografeerd. Toch is Constantijn trots op zijn dochter. Hij vindt het goed dat ze haar eigen carrière opbouwt.

Volgers reageren heftig op Eloise van Oranje

Hoewel veel mensen dus fan zijn van de gravinfluencer, krijgt ze niet alleen maar leuke reacties. Op één foto kreeg ze ontzettend veel haat-reacties. Dit was een foto met Nikkie de Jager, beter bekend als YouTuber Nikkie Tutorials. De make-up dame en Eloise naast elkaar op de foto laat een verschil van dag en nacht zien. Eloise heeft een hele natuurlijke look en Nikkie heeft heel veel make-up op. De volgers van Eloise zeggen zelfs dat Nikkie op een buitenaards wezen lijkt. De volgers zijn wel lief voor Eloise met opmerkingen zoals “Wat ziet die rechtse vrouw er vreselijk lelijk opgemaakt uit. Zonde. Meer naturel net als Eloise zou haar veel beter staan”. Daar zijn de meningen toch over verdeeld, want Nikkie heeft met meer dan 17 miljoen volgers toch een wat grotere aanhang.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ELOISE (@eloisevanoranje)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...