Foto: DJ TiĆ«sto mag deze bizarre Tesla lenen van zijn ‘broer’ Elon Musk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De wilde avonturen van DJ TiĆ«sto maken zijn fans wel vaker jaloers, maar deze recente onthulling heeft iedereen in rep en roer!Ā 

Stiekem zijn we allemaal een beetje jaloers op het leven van DJ TiĆ«sto. Dat kan haast niet anders! Een bloedhete vrouw, bakken met geld Ć©n elke dag heerlijk feesten: wie wil het niet? En daar houdt de wereldberoemde DJ het niet bij. In een recente Instagram-post onthulde TiĆ«sto namelijk dat hij van ‘broer’ Elon Musk een net zo bekende Telsa te leen had. En die moest natuurlijk even uitgetest worden!

DJ Tiƫsto krijgt langverwachte Tesla te leen van Elon Musk

Zo kreeg DJ TiĆ«sto recent de sleutels van een Tesla Cybertruck in handen. De wereldbekende DJ blijkt namelijk goed overweg te kunnen met Tesla-eigenaar Elon Musk en daar zitten natuurlijk grote voordelen aan! Al zagen sommige fans het wel aankomen. Zo zou DJ TiĆ«sto namelijk enorm op Elon Musk lijken! “Tweelingbroer!”, grapt TiĆ«sto zelf op Instagram. Je zal er dan ook niet van opkijken dat Elon zijn lang-verloren familielid de sleutels voor een beroemde Tesla geeft. En al helemaal aangezien TiĆ«sto toch al op het race circuit stond!Ā Ā DJ TiĆ«sto draaide namelijk bij ESPN’s Formula 1 wereld tour in Austin, Texas. En met zo veel Formule 1 om je heen, wil je zelf natuurlijk ook even scheuren! Nou, dat moet TiĆ«sto helemaal gelukt zijn.Ā Dat is na het zien van de fantastische foto’s wel duidelijk! Dat het een wild weekend is geweest zal niemand meer aan twijfelen.

Fans DJ Tiƫsto door het dolle om nieuwste hit-remix tijdens Formule 1-feest

Als we het Ā interview met ESPN mogen geloven stond TiĆ«sto zelfs te trappelen! “De Grand Prix zijn altijd een feestje”, vertelt hij aan het Amerikaanse nieuws. “Ik ben een fantastische set aan het voorbereiden passend bij de energie van het race weekend. Let’s go!” Nou, dat feestje is zeker gelukt.Ā Dat was na het zien van deze Instagram post van TiĆ«sto wel duidelijk! Fans van de internationale superster gingen helemaal door het dolle tijdens zijn afterparty remix. En terecht ook! Niet alleen draaide TiĆ«sto de ene na de andere mega-hit, de energie zat na de spannende race sowieso al flink hoog. Als je net urenlang je adem ingehouden hebt moet je natuurlijk even goed losgaan! Gelukkig lijkt TiĆ«sto dat helemaal te snappen. Zijn knetterende remix had zijn fans in vuur en vlam staan!Ā “That Nelly remix tho!”, vergaapt Ć©Ć©n enthousiaste fan op Instagram. En met hem nog vele anderen!

DJ Tiƫsto leidt fans af van Tesla Cybertruck met gewild fan-merchandise

En Ć©Ć©n dolgelukkige fan van DJ TiĆ«sto mocht zelfs naar huis met een onbetaalbaar aandenken. TiĆ«sto gooide namelijk enkele van zijn TiĆ«sto-petten het publiek in. De gewilde merchandise is namelijk nog niet te koop en fans staan te trappelen. “Bro, I NEED one of those Tiesto hats. They need to go on sale!”, smeekt een fan in zijn Instagram comments. En je zou het haast niet geloven, maar de petten krijgen gewoon meer aandacht dan de Tesla. Al is het enerzijds wel logisch. Bij de petten heb je tenminste nog een kans dat ze binnenkort verschijnen. De Tesla Cybertruck laat daarentegen al wat langer op zich wachten. Al gaan er al wat geruchten de ronde dat Tesla in de laatste test-fase zit. Elon Musk vertelde recent nog op X dat ze een ronde kogels in de deuren hadden geschoten! Zolang je auto maar kogelvrij is, natuurlijk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.Ā 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.

Video: Memphis Depay maakt indruk op vrouwen Ć©n mannen met workout zonder kleding

Wat een held is Memphis Depay ook. De beste man weet zichzelf helemaal in het zweet te werken op deze indrukwekkende video's!