Foto: DJ Tiësto mag deze bizarre Tesla lenen van zijn ‘broer’ Elon Musk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De wilde avonturen van DJ Tiësto maken zijn fans wel vaker jaloers, maar deze recente onthulling heeft iedereen in rep en roer! 

Stiekem zijn we allemaal een beetje jaloers op het leven van DJ Tiësto. Dat kan haast niet anders! Een bloedhete vrouw, bakken met geld én elke dag heerlijk feesten: wie wil het niet? En daar houdt de wereldberoemde DJ het niet bij. In een recente Instagram-post onthulde Tiësto namelijk dat hij van ‘broer’ Elon Musk een net zo bekende Telsa te leen had. En die moest natuurlijk even uitgetest worden!

DJ Tiësto krijgt langverwachte Tesla te leen van Elon Musk

Zo kreeg DJ Tiësto recent de sleutels van een Tesla Cybertruck in handen. De wereldbekende DJ blijkt namelijk goed overweg te kunnen met Tesla-eigenaar Elon Musk en daar zitten natuurlijk grote voordelen aan! Al zagen sommige fans het wel aankomen. Zo zou DJ Tiësto namelijk enorm op Elon Musk lijken! “Tweelingbroer!”, grapt Tiësto zelf op Instagram. Je zal er dan ook niet van opkijken dat Elon zijn lang-verloren familielid de sleutels voor een beroemde Tesla geeft. En al helemaal aangezien Tiësto toch al op het race circuit stond!  DJ Tiësto draaide namelijk bij ESPN’s Formula 1 wereld tour in Austin, Texas. En met zo veel Formule 1 om je heen, wil je zelf natuurlijk ook even scheuren! Nou, dat moet Tiësto helemaal gelukt zijn. Dat is na het zien van de fantastische foto’s wel duidelijk! Dat het een wild weekend is geweest zal niemand meer aan twijfelen.

Fans DJ Tiësto door het dolle om nieuwste hit-remix tijdens Formule 1-feest

Als we het  interview met ESPN mogen geloven stond Tiësto zelfs te trappelen! “De Grand Prix zijn altijd een feestje”, vertelt hij aan het Amerikaanse nieuws. “Ik ben een fantastische set aan het voorbereiden passend bij de energie van het race weekend. Let’s go!” Nou, dat feestje is zeker gelukt. Dat was na het zien van deze Instagram post van Tiësto wel duidelijk! Fans van de internationale superster gingen helemaal door het dolle tijdens zijn afterparty remix. En terecht ook! Niet alleen draaide Tiësto de ene na de andere mega-hit, de energie zat na de spannende race sowieso al flink hoog. Als je net urenlang je adem ingehouden hebt moet je natuurlijk even goed losgaan! Gelukkig lijkt Tiësto dat helemaal te snappen. Zijn knetterende remix had zijn fans in vuur en vlam staan! “That Nelly remix tho!”, vergaapt één enthousiaste fan op Instagram. En met hem nog vele anderen!

DJ Tiësto leidt fans af van Tesla Cybertruck met gewild fan-merchandise

En één dolgelukkige fan van DJ Tiësto mocht zelfs naar huis met een onbetaalbaar aandenken. Tiësto gooide namelijk enkele van zijn Tiësto-petten het publiek in. De gewilde merchandise is namelijk nog niet te koop en fans staan te trappelen. “Bro, I NEED one of those Tiesto hats. They need to go on sale!”, smeekt een fan in zijn Instagram comments. En je zou het haast niet geloven, maar de petten krijgen gewoon meer aandacht dan de Tesla. Al is het enerzijds wel logisch. Bij de petten heb je tenminste nog een kans dat ze binnenkort verschijnen. De Tesla Cybertruck laat daarentegen al wat langer op zich wachten. Al gaan er al wat geruchten de ronde dat Tesla in de laatste test-fase zit. Elon Musk vertelde recent nog op X dat ze een ronde kogels in de deuren hadden geschoten! Zolang je auto maar kogelvrij is, natuurlijk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!

Schaatsster Joy Beune deelt foto van heerlijk kwartetje met bloedmooie teamgenotes

Joy Beune deelt een foto van een heerlijk kwartetje met haar andere bloedmooie schaatsteamgenotes. Dit wil je niet missen!