Foto: Dit zijn de meest opvallende verleidsters van Temptation Island: Love or Leave

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Donderdag 28 april begint het nieuwe seizoen Temptation Island: Love or Leave. De deelnemende stellen waren al even bekend, maar nu zijn ook de verleidsters bekend gemaakt! Zoals altijd zit er voor iedere deelnemende man wel een type vrouw tussen die de relatie op de proef gaat stellen.

Temptation Island: Love or Leave

Op het Instagram account van realityprogramma Temptation Island is bekend gemaakt welke vrouwen er meedoen als verleidsters in het programma. Ook staan er interviews met de dames online. Aan hen de taak de mannen die bij hun in de villa komen wonen binnen twee weken verliefd op ze te laten worden en weg te laten gaan bij hun huidige partners. Deze taak is niet voor iedereen weggelegd, maar toch is het de productie weer gelukt om een groep dames te vinden die zo gek is om dit te proberen. Acht dames doen er mee aan dit liefdesavontuur gepresenteerd door Monica Geuze en Kaj Gorgels.

Krullen, blond of liever een brunette?

Ondanks dat de types die meedoen aan Temptation Island in essentie altijd een beetje dezelfde soort personen zijn, is er qua uiterlijk nog wel wat te kiezen voor de deelnemende mannen. Er zitten veel dames met tattoos bij, maar ook voor een natural beauty zit je goed. Blond of brunette alles doet mee! Opvallend is dat er dit seizoen ook veel dames met krullen meedoen. Wellicht hebben de mannen aangegeven dit erg aantrekkelijk te vinden en hopen de makers van Temptation hiermee wat extra verleiding te creëren.

Hieronder zullen we een aantal van de verleidsters eens onder de loep nemen:

De Curaçaose Estefany Caciano

Een van de dames die direct opvalt is de prachtige Estefany Caciano. Deze dame is van Antiliaanse en Dominicaanse afkomst en is op haar 22ste naar Nederland gekomen om hier te gaan studeren. Deze dame is zeker niet camera schuw, want ze heeft in 2020 een interview en shoot gedaan voor FHM. Hier is een spannende fotoshoot uit voortgekomen. Wij denken dat de krullenbol erg in de smaak zal vallen bij de mannen.

Model Esmé Cordus

De volgende uitgesproken dame is Esmé Cordus. Naast dat ze PB-bunny is geweest, heeft ze ook een actieve pagina op de bekende website die ‘alleen voor fans’ is. Deze vrouw is dus wel gewend om mensen in de verleiding te brengen en lijkt niet bang voor concurrentie. Het Nederlandse model deelt veel foto’s van zichzelf in weinig kleding op een speciaal Instagram account.

De blonde Ceyenne

Een andere dame waarvan we denken dat ze in de smaak zal vallen is de blonde Ceyenne. Op haar Instagram deelt ze veel foto’s met vriendinnen en feestjes, wat erop duidt dat de blondine geen moeite heeft met contact maken met mensen. Deze vrolijke, reislustige dame zou nog wel eens een gevaar kunnen worden dus voor de mannen in hun villa. Alle mannen hebben een blonde vriendin, dus deze blondine zou zeer terechte concurrentie kunnen worden van de dames die samen zijn met de mannen.

De getatoeëerde Fleur Julia

De laatste vrouw die voor veel opschudding gaat zorgen is Fleur. Deze stoere dame heeft heel veel tattoos en zou daarom vooral voor Rene een verleiding kunnen zijn. Zijn vriendin Annebel zit namelijk ook helemaal onder de tatoeages. Fleur is niet alleen actief op Instagram, maar heeft ook een pagina voor ‘alleen fans’ en is druk met TikTok. Hieronder zie je een video waarin ze even aangeeft hoe irritant ze het vind dat mensen opmerkingen maken over haar opvallende looks.

@fleurjuliaxx 🤷🏼‍♀️ #foryou #fy #foryoupage #nietzoserieus #tiktok #instagram #linkinbio #love #monday #prrr ♬ Nou en – Esther

Lees ook: Monica Geuze is zelf grootste verleidster op foto Temptation Island

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...