Monica Geuze is zelf grootste verleidster op foto Temptation Island

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Monica Geuze is misschien de presentatrice van Temptation Island, maar ze had zo te zien net zo goed mee kunnen doen als verleidster.

Als presentatrice is Monica Geuze erg interessant om naar te kijken. Zo interessant zelfs, dat je jezelf af gaat vragen waarom de prachtige dame eigenlijk niet gewoon zelf meedoet als een van de verleidsters op het eiland. Ze is namelijk stukken knapper dan de meeste van de opgeblazen dametjes die daar rondlopen. Kijk alleen maar naar deze foto die Monica online zette. Je ziet gelijk waarom zij zelf de grootste verleidster is die rondloopt op het eiland. Monica is namelijk niet alleen de knapste vrouw op heel het eiland, maar ze heeft ook nog eens de meeste natuurlijk charme. Daarmee betovert ze iedereen.

Lees ook: Monica Geuze blijkt tóch natural beauty op deze foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MONICA GEUZE (@monicageuze)

Monica tuurt zwijmelend in de diepte

Het is niet duidelijk waar Monica precies naar kijkt op deze prachtige foto. Wel is duidelijk dat Monica een stuk knapper is dan alle andere verleidsters bij elkaar. Dat komt door haar lieve uitstraling, prachtige bruine lokken, volle lippen en intieme blik. De mannen op het eiland moeten dus niet bang zijn voor de verleidsters, maar voor Monica. Zij werpt zichzelf op deze manier op als de grootste verleidster van hen allemaal. Monica heeft het talent om af en toe heel zwoel de diepte in te kijken. Zo weet ze wel de aandacht van mannen te trekken, al valt dat natuurlijk niet zo op in die momenten, omdat ze diep in gedachte verzonken zit. Waarschijnlijk is ze alvast in haar hoofd de teksten van de volgende dag aan het oefenen, zodat ze tijdens de opnames het perfect doet. Monica is namelijk in haar werk erg professioneel. Daarom is kijken naar de programma’s van Monica ook zo leuk, want je ziet met hoeveel aandacht ze haar werk doet en hoeveel plezier ze er in heeft. Dat maakt kijken naar Monica een feestje.

De vrolijke outfits van Monica tijdens Temptation Island

Monica weet altijd de leukste kleding aan te trekken voor de afleveringen van Temptation Island. Zo is ze een groot fan van jurkjes, rokjes en andere luchtige kledingstukken. Niet heel gek ook, aangezien ze op een warm eiland staat en ze op die manier toch nog een beetje kan afkoelen. Wel kiest Monica dan voor een jurkje dat een beetje vrolijkheid uitstraalt. Bijvoorbeeld een met een leuk bloemetjespatroon. Op die manier voelt Monica zich niet alleen comfortabel op het warme eiland, maar heeft de kijker ook nog iets leuks om naar te kunnen kijken tijdens de uitzending. En natuurlijk zijn er allerlei verleidsters aanwezig die als eye candy gepresenteerd worden, maar Monica in een leuk jurkje blijft toch op de een of andere manier veel interessanter en mooier om naar te kijken. Het zijn de natuurlijke charmes van Monica die je de hele aflevering van het programma betrokken houden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MONICA GEUZE (@monicageuze)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sterre Koning verleidt volgers met doorzichtig topje

Sterre Koning brengt haar volgers in extase met een nieuwe foto. De blonde zangeres poseert zowaar in een doorzichtig topje..

Foto: Jutta Leerdam laat broek bijna van heupen zakken in badkamer

Jutta Leerdam deelt wel vaker een prachtige foto van zichzelf, maar deze keer gaat ze nog een stapje verder. Haar broek lijkt bovendien langzaam naar beneden te glijden...

Foto: Juultje Tieleman begint vakantie zonder kleding

De altijd beeldschone Juultje Tieleman is weer op vakantie. Deze keer gaat het niet allemaal van een leien dakje; al haar kleding is foetsie! Hoe lost de blondine dat op?