Foto: Dit is waarom André Hazes weer terug is bij zijn vriendin Monique Westenberg

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is voor iedereen elke keer weer een verrassing wanneer André Hazes en Monique Westenberg uit elkaar gaan of weer bij elkaar komen. Waarschijnlijk maakt het uiterlijk van Monique het te lastig voor André om van haar weg te blijven. Hierbij het bewijs.

Monique en André kunnen niet van elkaar afblijven

Monique Westenberg en André Hazes hebben een relatie die bekend staat om zijn ups en downs. De twee ontmoetten elkaar in 2014 en begonnen kort daarna te daten. Ze kregen een zoon, genaamd André Hazes Jr., in 2016. In november 2017 gingen de twee uit elkaar, maar kwamen enkele weken later weer samen. In september 2018 verloofden Monique en André zich tijdens een vakantie op Curaçao. Het paar leek gelukkig en verliefd, maar in september 2019 kondigden ze plotseling aan dat ze uit elkaar gingen. Dit kwam als een schok voor hun fans, omdat het paar kort daarvoor nog samen op vakantie was geweest. Hoewel er geen officiële verklaringen werden gegeven voor de breuk, werd er veel gespeculeerd over de redenen achter de splitsing. Het paar heeft aangegeven dat ze zich samen blijven inzetten voor de opvoeding van hun zoon en dat ze elkaar respecteren als ouders. Sinds de breuk hebben Monique en André beiden nieuwe relaties gehad. Maar, nu lijken de twee elkaar toch weer helemaal gevonden te hebben en ze kunnen niet van elkaar afblijven. Het word spannend of de twee nu wel bij elkaar kunnen blijven voor een langere periode of dat het weer mis gaat.

Monique Westenberg straalt in fel pakje

Het is natuurlijk niet heel gek dat André Hazes elke keer weer valt voor de charmes van Monique Westenberg. De blondine is een hartstikke knappe vrouw en ziet er nog ontzettend goed uit voor haar leeftijd. Het lijkt er ook op dat Monique helemaal André zijn type is, als er word gekeken naar zijn andere ex-vriendinnen. Zo lijkt Monique ook wel een beetje op Bridget Maasland, waar André kort mee samen was. Op onderstaande foto is Monique te zien voor een grote boot in een fel groen pakje. Je kan wel stellen dat deze kleur Monique heel goed staat.

Lees ook: Foto: Monique Westenberg straalt in strak zomerjurkje

Monique Westenberg ziet er nog altijd heel goed uit

Je zou niet zeggen dat Monique Westenberg alweer vijfenveertig jaar is geworden dit jaar. De blondine heeft waarschijnlijk wel wat spuitjes laten zetten hier en daar om het verouderingsproces een beetje te remmen. Toch weten we daar niet ontzettend veel van want ondanks haar werk als influencer houdt Monique haar privéleven grotendeels buiten de schijnwerpers. Ze geeft er de voorkeur aan om zich te concentreren op haar werk en haar rol als moeder van haar zoon. Op onderstaande foto is te zien dat Monique aan alle kanten straalt terwijl ze poseert met haar verjaardag ballonnen. Ook heeft Monique een mooi jurkje aan getrokken met allerlei glitters vanwege de feestelijke aangelegenheid.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Pien Hersman probeert nieuw standje uit met handen op de rug (foto!)

Pien Hersman wilt een keer wat anders proberen. Dus traint ze een nieuw standje met haar handen vast op haar rug.

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!