Foto: Monique Westenberg straalt in strak zomerjurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De 45-jarige Monique deelt een schaars gekleed kiekje van haarzelf samen met zus Jerney bij Mambo Beach in Curaçao. André Hazes verklaart opnieuw de liefde aan Monique!

Ontmoet de knappe zus van Monique, Jerney Westenberg

Monique Westenberg was een periode terug op het mooie Caribische eiland, Curaçao! Ze was daar niet alleen, maar met haar parel Jerney, de zus van Monique. Althans, de dames hebben allebei dezelfde achternaam, maar zijn het ook écht zussen van elkaar? Niet helemaal… Jerney is namelijk getrouwd met de broer van Monique, en hebben daarom dezelfde achternaam. Jerney is dus de schoonzus van Monique. Dat zou je in eerste instantie misschien helemaal niet zeggen, want de dames lijken ontzettend veel op elkaar! Op onderstaand kiekje zie je de schoonzussen samen in zéér luchtige jurkjes geposeerd bij het welbekende Mambo Beach. Monique is helemaal klaar met het klote weer hier in Nederland! Ze wil héél graag terug naar het zonnige eiland zodat ze weer even lekker de hele dag op strand kan liggen bakken met een paar heerlijke, verkoelende, alcoholische versnaperingen. Hieronder zie je hoe sprekend de twee parels op elkaar lijken, én dat de verwarring erg logisch is bij haar volgers!

Lees ook: Foto: André Hazes dumpt Monique en gaat voor nieuwe dame

moniquenoell_

André Hazes opnieuw terug bij Monique Westenberg!

André Hazes verklaart zondag op Instagram de liefde aan Monique Westenberg, de moeder van zijn zoontje André jr. Bij een zwart-witfoto waarop de twee elkaar een kus op de mond geven schrijft de zanger dat zijn hart “voor altijd” bij haar ligt en zegt hij “nog langer” van haar te houden. De twee hebben al jarenlang een knipperlichtrelatie. “Jij hebt mij altijd meer liefde gegeven dan ik verdiende. Je was er in goede, en hebt mij nooit laten vallen in slechte tijden. Je hebt altijd gezien dat er nog goed in mij zat terwijl ik daar zelf aan twijfelde”, schrijft André. Dit weekend maakte hij tijdens de concertreeks Holland zingt Hazes zijn comeback op het podium nadat hij kampte met een burn-out en drugsverslaving.

Monique is super trots op André Hazes

Uit het bericht blijkt dat Monique dit weekend samen met hun zesjarige zoon aanwezig was bij de concertreeks in de Ziggo Dome. “Waar ik het meest dankbaar voor ben dit weekend, is dat ons kleine aapie tegen een vader opkeek die is wie hij nu is. En dat ben ik mede dankzij jouw eindeloze hoop, steun en geloof.” Hazes sluit af met liefdevolle woorden waaruit kan worden opgemaakt dat de twee weer bij elkaar zijn. “Mijn hart ligt voor altijd bij jou. En ik zal nog langer van je houden.” Hij eindigt het berichtje met een rood hartje. Eerder dit jaar stelde Hazes tegenover RTL Boulevard dat hij en Monique “een vorm” hadden gevonden “die voor ons heel goed werkt.” Westenberg gaf afgelopen vrijdag al aan “ trots” te zijn op Hazes, nadat hij na anderhalf jaar afwezigheid op podia zijn comeback maakte. Volgens haar is de zanger weer “helder in het koppie” en is zijn stem “beter dan ooit”.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!