Foto: Dionne Stax ligt wijdbeens op de grond na uitputtingsslag

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De blonde presentatrice Dionne Stax heeft helemaal geen puf meer om te staan en besluit wijdbeens op de grond te gaan liggen! Dit prachtige kiekje rolt eruit.

Dionne Stax heeft het helemaal gehad na een hele lange werkdag. Ze is zelfs zo uitgeput dat de blondine nergens meer energie vandaan kan toveren om te blijven staan! Ze besluit daarom maar lekker toe te geven aan haar vermoeidheid, en legt zichzelf wijdbeens op de vloer neer.

Dionne Stax met de vloer gelijk gemaakt!

De bekende Nederlandse journalist en presentatrice Dionne Stax is bij veel mensen geliefd vanwege haar charmante uitstraling en haar professionele werkhouding. Maar net als iedereen, heeft Dionne ook af en toe even heerlijk de tijd nodig om te rusten. En wat ligt er nou beter dan een houten vloer? Nou wij weten wel een paar alternatieve die tóch wat comfortabeler zullen liggen! Jullie kennen Dionne Stax onder meer als presentatrice van het NOS Journaal en het NOS Radio 1 Journaal. Daarnaast doet ze ook verslag van belangrijke evenementen en gebeurtenissen in binnen- en buitenland. Dit betekent dat ze vaak lange dagen maakt, waarbij ze soms ook ’s avonds of in het weekend moet werken. Dat is dus een aardige drukke planning! Nu zal ze in haar vrije tijd ook nog flink wat energie steken, maar dat zal ook weer de nodige energie opleveren. Hopelijk brengt dat dutje op de grond haar weer staande!

Lees ook: Foto: Dionne Stax laat zich als modepopje gebruiken voor verkleedpartijtje

Dionne Stax

Tv-programma “Het hoge noorden” met Dionne Stax

Voor het tv-progamma Het Hoge Noorden is Dionne Stax samen Anne en Martijn in de mooie Zweedse bossen. Het drietal gaat samen een reis maken door het prachtige land. In de aflevering volgt Dionne hoe Anne en Martijn op het punt staan om te willen gaan emigreren naar het berglandschap. Hieronder in de video zie je allemaal prachtige beelden die in de aflevering voorbij komen om jullie potentiële kijkers warm te maken om de aflevering te gaan bekijken. In de reacties wordt er alleen maar vol lof over het programma gesproken. Een kijker zegt:” Als enorme Noorwegen-fan wil ik graag laten weten dat ik het een práchtig programma vind.” Ook hier lees je weer hoe geliefd Dionne Stax is bij veel mensen vanwege haar charmante uitstraling. De knappe blondine maakt het programma Het Hoge Noorden helemaal af!

Lees ook: Dionne Stax poseert voor zeldzame foto in extreem kort broekje

Dionne Stax zet zich in voor goed doel!

Naast het werk in de media is Dionne ook ambassadeur voor Stichting Jarige Job! Een organisatie die ervoor zorgt dat kinderen uit minderbedeelde gezinnen hun verjaardag kunnen vieren. Ze zet zich met hart en ziel in voor deze stichting en probeert zoveel mogelijk aandacht te vragen voor hun belangrijke werk. Het is enorm mooi om te zien dat mensen zoals Dionne Stax zich inzetten voor goede doelen. Met haar als ambassadeur, maakt het de kans vele malen groter dat het aantal leden voor een Stichting zoals Jarige Job toeneemt!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Pien Hersman probeert nieuw standje uit met handen op de rug (foto!)

Pien Hersman wilt een keer wat anders proberen. Dus traint ze een nieuw standje met haar handen vast op haar rug.

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!