Dionne Stax poseert voor zeldzame foto in extreem kort broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Natuurlijk heeft Dionne Stax een groot aantal mooie foto’s op haar Instagram staan, maar deze foto’s zijn toch echt nu al de beste van het jaar. 

Dit korte broekje staat Dionne Stax echt extreem goed

Natuurlijk zijn er wel eens vaker goede foto’s verschenen van Dionne Stax, maar niet zo mooi als deze. Zoals je Dionne ziet op deze foto’s, zo heb je Dionne nog nooit gezien. Het broekje dat de presentatrice namelijk draagt is bijzonder uitdagend. Het maakt de foto’s die de blondine laat zien ook een stukje interessanter om te zien dan haar andere foto’s. Dat is wel duidelijk. Eigenlijk zou Dionne dit soort broekjes veel vaker moeten dragen. Maar het zou waarschijnlijk te veel afleiden van haar presentatieklussen. De mensen die ze voor de camera heeft zouden zich waarschijnlijk niet meer kunnen concentreren met Dionne naast zich. Voor haar werk dus even een andere kledingkast, maar als ze model moet spelen, dan trekt Dionne natuurlijk wat spannendere kleding aan.

Lees ook: Foto: Dionne Stax deelt bloedhete kiekjes in kort rokje
Dionne Stax in haar laarsjes is echt een mooi zicht

In haar lange laarsjes kan je pas echt goed de beste delen van Dionne haar knappe zien. Zeker als ze die combineert met een heerlijk kort broekje. In haar korte broekje en hoge laarsjes vallen de knappe benen en de prachtig gevormde dijen van Dionne alleen maar meer op. Je aandacht wordt er direct heen getrokken. Dionne lijkt dankzij deze kledingkeuze nog even een extra stukje verleidelijk. Haar was al een van de beste onder alle bekende Nederlandse vrouwen, maar dankzij foto’s als deze stijgt Dionne weer een beetje in het lijstje knappe vrouwen. Als je nog niet gek was op de knappe blondine, dan ben je het wel na het zien van deze foto’s. Want zo goed als op deze foto’s heeft Dionne er nog maar weinig uit gezien.

Spannende vakantie foto’s van Dionne Stax

De foto’s hierboven laten weer een hele andere kant zien van Dionne. Daar is ze namelijk helemaal in haar element. Dionne is lekker ontspannen en op zichzelf. En met niemand in de buurt is het wat makkelijker om die spontane kant van jezelf te laten zien. Dionne wordt dus wat losser op vakantie en dat valt op. Je kan het bijvoorbeeld merken aan haar grote glimlach, maar ook aan haar gekke moves en poses die ze laat zien. Dionne weet wel hoe ze de aandacht moet grijpen. Daar heeft ze dan wel weer heel lang voor moeten oefenen. Maar na jaren foto’s van zichzelf maken, weet Dionne eindelijk hoe ze zichzelf tijdens zo’n vakantie het beste op de gevoelige plaat kan vastleggen. Het is ook geen raadsel waarom zoveel van haar volgers genieten van deze prachtige foto’s. Ze zijn namelijk ook erg bijzonder. Dionne mag wel vaker op vakantie trouwens, maar alleen als ze thuiskomt met meer van dit soort spannende plaatjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.