Foto: Dionne Stax laat zich als modepopje gebruiken voor verkleedpartijtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Dionne Stax ziet er in elke outfit weer anders uit. Om dat te bewijzen heeft ze nu heel veel verschillende pakjes aangetrokken. 

De modekeuzes van Dionne Stax zijn geweldig

Dat Dionne Stax een bloedmooie vrouw was, dat wist je waarschijnlijk wel. Maar dat de blondine er zo leuk uit kon zien, dat komt misschien als nieuws. Dionne ziet er natuurlijk in elke outfit die ze draagt weer anders uit. De ene keer heeft ze een wat liever uiterlijk en de andere keer ziet ze er wat strenger uit. Maar altijd heeft Dionne een geweldige look. Ze weet exact wat ze moet dragen om er op haar best uit te zien. Op deze foto heeft Dionne heel veel verschillende pakjes aangetrokken, en in allemaal ziet ze er beeldschoon uit. Welke is jouw favoriet?

Lees ook: Dionne Stax poseert voor zeldzame foto in extreem kort broekje
De verschillende outfits van Dionne Stax

Dionne bewijst maar weer dat een ander setje kleding een heleboel kan doen met je looks. Ze laat zich op bovenstaand plaatje echt een beetje als een pop gebruiken en trekt diverse soorten kleding aan. Daardoor kan je wel gelijk bepalen in wat voor outfit Dionne er het beste uit ziet. want is Dionne nou leuker als ze een zomers jurkje draagt of ziet ze er beter uit in een hele strakke broek? Het zijn allemaal vragen die naar boven komen na het zien van deze leuke foto. Iedere volger van Dionne heeft ook een beetje zijn eigen voorkeur wat ze de knappe blondine het leukste vinden staan. Toch lijken de strakke outfits waar het van Dionne goed naar voren komt, het beste uit de verf te komen. Dat is goed om te weten voor Dionne, dan kan ze die namelijk vaker aantrekken.

Dionne Stax heeft hulp met kledingkeuze

Natuurlijk bepaalt Dionne niet geheel in haar eendje wat ze aantrekt voor opnames. Daar heeft de knappe blondine gelukkig een styliste voor. Die helpt Dionne met haar keuzes en zorgt ervoor dat de leuke blondine er op haar best uit ziet voor de shoot. En tot nu toe altijd met succes, want Dionne heeft er nog nooit slecht uitgezien op camera. Haar styliste is dus dubbel en dwars het geld waard. Zij zorgt er namelijk voor dat iedereen zo enorm mag genieten van Dionne.
Ook Dionne geniet van welverdiende vakantie

Het lijkt wel alsof heel bekend Nederland tegelijkertijd op vakantie is gegaan. Zo ook Dionne Stax. De knappe blondine deelt allemaal foto’s van zichzelf op een tropische bestemming. De blondine heeft het zo te zien prima naar haar zin. Ze moet wel weer snel terug naar Nederland komen, anders gaan al haar fans haar nog missen. Dionne presenteert ook verschillende programma’s die binnenkort allemaal weer van start gaan, dus ze kan ook niet te lang weg blijven op vakantie. Maar voor nu is ze nog heerlijk aan het genieten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?