Foto: Dionne Stax laat kijkers kwijlen met kort rokje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Stax was onlangs te zien als presentatrice bij MAX. Hier verscheen de blondine in een wel héél kort rokje..

Dionne Stax was onlangs weer te zien op televisie! De blondine staat natuurlijk bekend om haar goede presenteer-kunsten, en haar mooie uiterlijk. Dat laatste leek ze nu weer veel aandacht aan te hebben besteed. Dionne verschijnt in een mega kort rokje, en laat de kijkers helemaal afdwalen..

Dionne Stax leidt kijkers af door mega kort rokje

Op het Instagram account van Omroep MAX was een fragment te zien uit ARIA, een opera-talentenjacht. En wie is nou meer geschikt om dit te presenteren, dan onze eigen Dionne Stax. In het fragment zien we Dionne naast een kandidate staan. Maar de kijkers zullen al snel afgeleid geraakt zijn, na het zien van deze rok van de blondine. Dionne Stax laat er geen gras over groeien.. Ze had een knalroze pakje aan, met een vrij kort rokje eronder. Wat de gedachten achter deze outfit was, in onduidelijk. In ieder geval is het een vrij pikante outfit en staat het de blondine wederom prachtig. Hopelijk hebben de kijkers ondanks deze outfit het programma toch nog goed kunnen volgen, want dit rokje kan vrij erg afleiden. Dionne Stax steelt wederom de show..

Lees ook: Video: Wilde Dionne Stax laat zich zakken in strak tuigje

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_)

Dionne Stax verschijnt in knalgele kanariejurk

Dionne Stax komt altijd met de meest bijzondere, maar ook de mooiste outfits. Ze weet haar volgers en kijkers altijd te verbazen met wat ze nu weer uit haar kledingkast heeft getrokken. Zo ook nu weer! De blondine zet een foto op Instagram waar ze een knalgele jurk aanheeft. Voor veel mensen misschien niet de eerste keus, maar Dionne lijkt zeker van haar zaak; deze jurk wil ze aan. Ze droeg deze kanariejurk natuurlijk niet zomaar. Zoals je aan de foto kan zien, was het voor een speciale gelegenheid. Het was namelijk voor de finale van ARIA! Het operaprogramma wat gepresenteerd wordt door niemand minder dan de blondine zelf. En voor zo’n finale, moet je er natuurlijk wel op en top uitzien. En volgens Dionne, is dit dé perfecte outfit daarvoor. Gedurfd, maar het lijkt goed uit te pakken. De reacties zijn uiterst positief onder de foto. “Zo knap!!“, “En ik ben een potje trots op JOU“, “Wat zie je er prachtig uit!!“. De mensen zijn in ieder geval wel te spreken over deze kanariegele outfit van Dionne. Hopen dat het de deelnemers van ARIA niet heeft afgeschrokken, want die hadden nog een finale tegoed. De finale is echter nog niet uitgezonden, dus de jurk van Dionne gaan de kijkers in de toekomst nog te zien krijgen. Pak er wat lekkers bij, ga er goed voor zitten, want de finale van ARIA wil je nu al helemaal niet meer missen!

Lees ook: Foto: Dionne Stax zoent met vrouw tijdens romantisch tripje

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dionne Stax (@dionne_stax)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Britt Dekker maakt diepe indruk met extreem kort jurkje bij Oranjewinter

De stralende Britt Dekker weet wel hoe ze de ogen op haar gericht krijgt. Bij Oranjewinter zit ze aan tafel met een heerlijk kort jurkje...

Foto: Sophie Bouquet gooit benen omhoog in badkuip

De beeldschone Sophie Bouquet lijkt zich van haar stoute kant te laten zien wanneer ze haar benen de lucht in gooit in bad...

Foto: Vrouw van Daley Blind gaat in héél kort jurkje over straat in Qatar

De prachtige vrouw van Daley Blind zet alles op het spel wanneer ze in dit ontzettend korte jurkje de straten van Qatar onveilig maakt.