Foto: Dionne Stax laat kijkers kwijlen met kort rokje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Stax was onlangs te zien als presentatrice bij MAX. Hier verscheen de blondine in een wel héél kort rokje..

Dionne Stax was onlangs weer te zien op televisie! De blondine staat natuurlijk bekend om haar goede presenteer-kunsten, en haar mooie uiterlijk. Dat laatste leek ze nu weer veel aandacht aan te hebben besteed. Dionne verschijnt in een mega kort rokje, en laat de kijkers helemaal afdwalen..

Dionne Stax leidt kijkers af door mega kort rokje

Op het Instagram account van Omroep MAX was een fragment te zien uit ARIA, een opera-talentenjacht. En wie is nou meer geschikt om dit te presenteren, dan onze eigen Dionne Stax. In het fragment zien we Dionne naast een kandidate staan. Maar de kijkers zullen al snel afgeleid geraakt zijn, na het zien van deze rok van de blondine. Dionne Stax laat er geen gras over groeien.. Ze had een knalroze pakje aan, met een vrij kort rokje eronder. Wat de gedachten achter deze outfit was, in onduidelijk. In ieder geval is het een vrij pikante outfit en staat het de blondine wederom prachtig. Hopelijk hebben de kijkers ondanks deze outfit het programma toch nog goed kunnen volgen, want dit rokje kan vrij erg afleiden. Dionne Stax steelt wederom de show..

Lees ook: Video: Wilde Dionne Stax laat zich zakken in strak tuigje

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_)

Dionne Stax verschijnt in knalgele kanariejurk

Dionne Stax komt altijd met de meest bijzondere, maar ook de mooiste outfits. Ze weet haar volgers en kijkers altijd te verbazen met wat ze nu weer uit haar kledingkast heeft getrokken. Zo ook nu weer! De blondine zet een foto op Instagram waar ze een knalgele jurk aanheeft. Voor veel mensen misschien niet de eerste keus, maar Dionne lijkt zeker van haar zaak; deze jurk wil ze aan. Ze droeg deze kanariejurk natuurlijk niet zomaar. Zoals je aan de foto kan zien, was het voor een speciale gelegenheid. Het was namelijk voor de finale van ARIA! Het operaprogramma wat gepresenteerd wordt door niemand minder dan de blondine zelf. En voor zo’n finale, moet je er natuurlijk wel op en top uitzien. En volgens Dionne, is dit dé perfecte outfit daarvoor. Gedurfd, maar het lijkt goed uit te pakken. De reacties zijn uiterst positief onder de foto. “Zo knap!!“, “En ik ben een potje trots op JOU“, “Wat zie je er prachtig uit!!“. De mensen zijn in ieder geval wel te spreken over deze kanariegele outfit van Dionne. Hopen dat het de deelnemers van ARIA niet heeft afgeschrokken, want die hadden nog een finale tegoed. De finale is echter nog niet uitgezonden, dus de jurk van Dionne gaan de kijkers in de toekomst nog te zien krijgen. Pak er wat lekkers bij, ga er goed voor zitten, want de finale van ARIA wil je nu al helemaal niet meer missen!

Lees ook: Foto: Dionne Stax zoent met vrouw tijdens romantisch tripje

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dionne Stax (@dionne_stax)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lies Zhara showt haar favoriete korte broekjes voor de spiegel

Influencer Lies Zhara duikt even haar kledingkast in voor een zeer aantrekkelijke video. En haar volgers smullen ervan. 

Foto: Sterre Koning laat volgers diep naar binnen gluren vanuit toilet

Sterre Koning laat haar volgers extreem genieten van haar nieuwe foto. En dat doet ze natuurlijk op een spannende locatie: op het toilet.

Foto: Doutzen Kroes buigt voorover en laat haar heerlijke aardbeitjes zien

Doutzen Kroes buigt voorover op heerlijke foto en laat daarmee haar prachtige aardbeitjes zien op deze spannende plaatjes.