Video: Wilde Dionne Stax laat zich zakken in strak tuigje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Stax verbaast haar volgers elke keer weer. Nu doet ze gekke dingen in een wel erg strak tuigje!

Dionne Stax moet voor haar werk de hele wereld rondreizen. Een echte avonturier is de presentatrice dan ook. Nu gaat ze op avontuur en dat doet ze in een strak tuigje. De wilde Dionne Stax gaat geen avontuur uit de weg.

Dionne Stax heeft strak broekje aan

Veel mensen zouden Dionne Stax niet na doen. Ze gaat namelijk van de tokkelbaan. In een superstrak broekje laat de blondine zich zakken in een strak tuigje. Voor haar eigen bescherming moet ze jammer genoeg wel een helm op. De helm bedekt de helft van haar gezicht. Je ziet hierdoor haar prachtige blonde lokken niet schitteren in de wind wanneer ze naar beneden tokkelt. Het superstrakke broekje maakt dan wel veel goed!

 

Dionne Stax laat ons genieten van een prachtig uitzicht

Dionne Stax is zoals gewoonlijk niet in ons kikkerlandje. De presentatrice is weer in het buitenland te vinden. Nu deelt ze met haar volgers wel een mooie video. Met een prachtig uitzicht kunnen we genieten van Dionne Stax die de tokkelbaan trotseert. Waar de meeste mensen hun leven voorbij zien flitsen, gaat de knappe blondine zonder angst met één hand van de tokkelbaan. Dit houdt ze ook een goede 30 meter vol. Hierna pakt ze de tokkelbaan toch maar weer even met twee handen stevig vast. Haar volgers laten weten dat ze een echte super woman is. Het is dan ook niet gek dat haar volgers de avonturier niet na doen.

Dionne Stax laat kandidaat huilen

Tijdens de uitzending voor het programma Aria ziet Dionne Stax wat opvallends bij één kandidaat. De beste man heeft namelijk tranen in zijn ogen. Wanneer Dionne aan de kandidaat “Wat zie ik nou?” vraagt, schieten de tranen in zijn ogen. De presentatrice legt troostend een handje op zijn schouder. De kandidaat vindt het dan ook zeker niet vervelend dat hij wordt getroost door Dionne in haar luchtige groene jurkje.

Dionne Stax kan niet zingen

Blijkbaar kan Dionne Stax toch niet alles. Toen je de blondine van de tokkelbaan af zag gaan dacht je “wat kan ze niet”? Nu laat ze weten dat ze niet kan zingen. Voor het programma Aria staat ze op het podium met enorm goede operazangers. Ze deelt dan ook een sneer uit naar de andere talentenjachten. Waar Dionne Stax soms dacht dat de kandidaten beter niet het podium op konden, heeft ze dat niet bij het programma Aria wat ze presenteert. Gelukkig laat de blondine ook weten dat ze zelf helemaal niet kan zingen en eigenlijk niet mag oordelen over deze kandidaten. Nu de presentatrice laat weten dat ze niet kan zingen, zijn we natuurlijk wel benieuwd hoe slecht haar zangkunsten zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!