Foto: Dionne Stax zoent met vrouw tijdens romantisch tripje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Journaliste Dionne Stax laat haar volgers schrikken met deze combinatie van video’s en foto’s die ze onlangs plaatste op haar sociale media…

Nietsvermoedende Dionne Stax gefotografeerd tijdens intiem moment met vrouw

Op het Instagram account van presentatrice en journaliste Dionne Stax is te zien dat ze een heerlijke trip heeft gemaakt naar Noord Noorwegen. Dat is opvallend, want een tijdje terug was ze nog in Ibiza met haar liefde Steven Jansen, dj en helft van het duo Lucas & Steve. Deze keer zit de blondine dus in Scandinavië met vriendin Mirte Vendrig. Ze plaatst een filmpje van de prachtige omgeving. Het ziet er bijna romantisch uit, zo mooi is de natuur. Als laatst heeft Dionne een foto geplaatst waarin ze haar lieve vriendin een zoen geeft. Echte vriendschap kun je dus wel stellen!

Lees ook: Foto: Luchtig geklede Dionne Stax ligt languit op het strand

Weer een ‘gratis vakantie’ voor Dionne Stax?

De prachtige presentatrice en journaliste krijgt veel kritiek over zich heen als het gaat om de programma’s die ze presenteert. Voor die programma’s mag ze namelijk veel naar het buitenland reizen en kijkers vinden het maar raar. Ze zien het meer als een gratis vakantie voor Dionne, betaald van hun belastinggeld. De reis naar Noorwegen ziet er deze keer ook weer uit als een lekkere vakantie. In werkelijkheid is de reis bedoelt voor het programma Droomhuis gezocht. Sinds een tijdje presenteert Dionne Stax dit samen met haar collega presentatrice Carrie ten Napel. De vriendin die te zien is op de foto van Dionne is dan ook een eindredacteur.

Dionne Stax presenteert het nieuwe seizoen van televisieprogramma ARIA

Vanaf zondag 2 oktober 2022 is het nieuwe seizoen van het programma ARIA elke week te zien bij MAX om 20:30 uur op NPO 1. Niemand minder dan onze lieftallige Dionne Stax mag het programma dit jaar presenteren. De juryleden gaan op zoek naar talent en kiezen de nieuwe operaster van Nederland. Elke week worden de kandidaten flink aan de vocale tand gevoeld met verschillende zangopdrachten. Denk je aan opera dan denk je aan glamour en wie rockt er nou de prachtigste jurken? Juist! Dionne Stax. Voor het televisieprogramma moet ze dan ook elke week weer verschijnen in een prachtig dramatische galajurk die haar geweldig laat opvallen en van het scherm laat afspatten. Zet de datum dus maar vast in je agenda, want deze outfits en vocale talenten wil je niet missen.

Lees ook: Foto: Dionne Stax zet zichzelf voor schut achter de schermen bij tv-programma Aria

Ex-vriend van Dionne Stax vloekt op roddelbladen

Sinds Dionne Stax een relatie heeft, is ze veel minder in het zicht voor de roddelbladen en juicekanalen. Ze ligt niet meer te rollenbollen met jaapie of pietje. Toen dit nog wel overal te lezen was, hadden ook omstanders daar last van. De ex-vriend van Dionne Stax, Sjoerd van Ramshorst, heeft daar ook een mening over gevormd. In een gesprek met tijdschrift Panorama vertelt hij: “Die roddelbladen verzinnen gewoon heel veel. Grote delen waren gewoon bij elkaar verzonnen”. Sjoerd gaat verder: “Ik was toen vrijgezel […], maar nu ben ik getrouwd en stel dat het nu naar buiten komt dat ik met Janneke of Sofietje heb lopen rollebollen, terwijl dat helemaal niet waar is, dan wordt het natuurlijk minder leuk.”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!

Jade Anna draagt geen broek op spannende foto in badkamer

Jade Anna verwent haar volgers met een spannende foto zonder broek. De brunette poseert in de spiegel en is zomaar vergeten haar broek aan te trekken!

Foto: Heleen van Royen verwent haar volgers met vergeten foto in badkamer

Heleen van Royen weet haar volgers keer op keer te verrassen met een verleidelijke foto. De schrijfster weet haar social media wel spannend te houden!