Foto: Dionne Stax zoent met vrouw tijdens romantisch tripje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Journaliste Dionne Stax laat haar volgers schrikken met deze combinatie van video’s en foto’s die ze onlangs plaatste op haar sociale media…

Nietsvermoedende Dionne Stax gefotografeerd tijdens intiem moment met vrouw

Op het Instagram account van presentatrice en journaliste Dionne Stax is te zien dat ze een heerlijke trip heeft gemaakt naar Noord Noorwegen. Dat is opvallend, want een tijdje terug was ze nog in Ibiza met haar liefde Steven Jansen, dj en helft van het duo Lucas & Steve. Deze keer zit de blondine dus in Scandinavië met vriendin Mirte Vendrig. Ze plaatst een filmpje van de prachtige omgeving. Het ziet er bijna romantisch uit, zo mooi is de natuur. Als laatst heeft Dionne een foto geplaatst waarin ze haar lieve vriendin een zoen geeft. Echte vriendschap kun je dus wel stellen!

Weer een ‘gratis vakantie’ voor Dionne Stax?

De prachtige presentatrice en journaliste krijgt veel kritiek over zich heen als het gaat om de programma’s die ze presenteert. Voor die programma’s mag ze namelijk veel naar het buitenland reizen en kijkers vinden het maar raar. Ze zien het meer als een gratis vakantie voor Dionne, betaald van hun belastinggeld. De reis naar Noorwegen ziet er deze keer ook weer uit als een lekkere vakantie. In werkelijkheid is de reis bedoelt voor het programma Droomhuis gezocht. Sinds een tijdje presenteert Dionne Stax dit samen met haar collega presentatrice Carrie ten Napel. De vriendin die te zien is op de foto van Dionne is dan ook een eindredacteur.

Dionne Stax presenteert het nieuwe seizoen van televisieprogramma ARIA

Vanaf zondag 2 oktober 2022 is het nieuwe seizoen van het programma ARIA elke week te zien bij MAX om 20:30 uur op NPO 1. Niemand minder dan onze lieftallige Dionne Stax mag het programma dit jaar presenteren. De juryleden gaan op zoek naar talent en kiezen de nieuwe operaster van Nederland. Elke week worden de kandidaten flink aan de vocale tand gevoeld met verschillende zangopdrachten. Denk je aan opera dan denk je aan glamour en wie rockt er nou de prachtigste jurken? Juist! Dionne Stax. Voor het televisieprogramma moet ze dan ook elke week weer verschijnen in een prachtig dramatische galajurk die haar geweldig laat opvallen en van het scherm laat afspatten. Zet de datum dus maar vast in je agenda, want deze outfits en vocale talenten wil je niet missen.

Ex-vriend van Dionne Stax vloekt op roddelbladen

Sinds Dionne Stax een relatie heeft, is ze veel minder in het zicht voor de roddelbladen en juicekanalen. Toen verhalen over haar relaties nog wel overal te lezen waren, hadden ook omstanders daar last van. De ex-vriend van Dionne Stax, Sjoerd van Ramshorst, heeft daar ook een mening over gevormd. In een gesprek met tijdschrift Panorama vertelt hij: “Die roddelbladen verzinnen gewoon heel veel. Grote delen waren gewoon bij elkaar verzonnen”. Sjoerd gaat verder: “Ik was toen vrijgezel […], maar nu ben ik getrouwd en stel dat het nu naar buiten komt dat ik iets met Janneke of Sofietje heb gedaan, terwijl dat helemaal niet waar is, dan wordt het natuurlijk minder leuk.”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.