Foto: Deze blondine is de vrouw van Oranje-keeper Andries Noppert

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Andries Noppert is onverwachts eerste doelman bij het WK voetbal in Qatar. Welke blonde dame staat hem toe te juichen?

Andries Noppert geselecteerd voor Oranje

De Friese keeper, Andries Noppert, speelt al een tijd als trotse doelman van SC Heerenveen. Regelmatig zijn er foto’s op zijn Instagram te vinden van zijn voetbalavonturen. In november maakt de voetballer bekend dat hij geselecteerd is voor de definitieve selectie van Oranje voor het WK. Hij is immens blij en heeft er ontzettend veel zin in. Kort geleden vertrok hij met het team naar Qatar om te knallen op het veld. Maandag 21 november was het dan zo ver. Nederland mocht eindelijk haar eerste WK wedstrijd spelen. Ze speelden tegen Senegal en pakte met twee tegen nul de winst. Vrijdag de 25ste mogen ze weer. Dan spelen ze tegen Ecuador om 17:00. Dinsdag de 29ste spelen ze dan tegen Qatar om 16:00. Gaan jullie kijken?
Andries Noppert is gelukkig getrouwd met deze vrouw

Als voetballer van het Nederlands elftal krijg je natuurlijk ontzettend veel aandacht. We moeten alle dames helaas teleurstellen, want Andries heeft zijn droomvrouw al gevonden. Als je de Instagram van de keeper bekijkt, zie je dat hij niet vaak foto’s plaatst van zijn gezinnetje, maar hier en daar zit er een keer eentje tussen. Zijn vrouw, Sarena en hij zijn na 6 jaar samen, in 2019 getrouwd. Ze hebben zelfs matchende tattoo’s laten zetten in 2018. Hun liefde kan dus niet meer stuk. Dit jaar kondigde Andries op zijn sociale media groot nieuws aan. Hij heeft namelijk, samen met zijn grote liefde, een zoontje gekregen. De nieuwste aanwinst van het gezin heet Daan en is op 11 maart 2022 geboren. Andries zal zijn gezinnetje wel missen nu hij in Qatar zit.
Andries Noppert kan heerlijk gek doen met zijn meisje

Ondanks dat Andries ontzettend serieus is wanneer het gaat om voetballen, kan hij in zijn vrije tijd juist lekker gek doen. Zijn vrouw gaat daar helemaal in mee. Nadat het stel getrouwd was, vierde ze dat met hun familie en vrienden. Het was geen typisch trouwfeest in nette pakjes en jurkjes, maar juist een feestje waar iedereen gewoon zichzelf kon zijn. Andries zet heel wat leuke foto’s op zijn Instagram. Bijna op elke foto dragen mensen wel gekke brillen of hoedjes. Op de tweede slide staat Andries samen met zijn vrouw op de foto. Beide dragen ze gekke brillen. Op de vierde slide is dan het gezichtje van de vrouw van Andries goed te zien. Helemaal rechts, in het zwarte glitterjurkje straalt de nieuwe mevrouw Noppert. Wat een heerlijk stel!
Beste vriend van Andries Noppert heeft vier poten

Het is geen leugen wanneer iemand zegt dat een hond de beste vriend is van een mens. Andries bevestigt dit dan ook met een ontzettend schattige foto. Zelf ligt hij op de grond en op zijn buik ligt één van zijn staffies, Sky. Naast hem zit zijn andere trouwe viervoeter, Cookie. Schattiger kan bijna niet!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!