Foto: Danique Hosmar verbaast volgers met ongelofelijke foto van haar fitte lijf

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Danique Hosmar moet als influencer altijd op zichzelf blijven letten. Maar aan de foto’s te zien is Danique in tiptop conditie.

Knappe blondine Danique Hosmar heeft perfect

Danique Hosmar heb je ongetwijfeld online al een keer voorbij zien komen. De knappe blondine is namelijk moeilijk te negeren. Met haar prachtig en haar lief snoetje is ze een dame die je moeilijk kan negeren. Danique heeft ook nog eens een erg fijne persoonlijkheid, dus eigenlijk is deze influencer een beetje het totaalplaatje. Nu deelt ze een paar foto’s waarvan je mond open valt van verbazing.

Lees ook: Foto: Danique Hosmar spreidt haar benen in piepklein broekje
Het strakke lijf van Danique Hosmar

Danique is als influencer vaak bezig met sport en beweging. Zo is ze regelmatig in gymzalen te vinden. En al het trainen en oefenen werpt zo te zien flink zijn vruchten af. Danique heeft namelijk een zeer indrukwekkend . Het wordt op deze manier wel heel moeilijk om niet afgeleid te raken van de knappe blondine. Als er een foto van Danique voorbij komt, dan moet je wel even stoppen met scrollen en ernaar kijken. Want zo’n als dat van Danique, dat zie je bijna niet. De prachtige blondine heeft erg goed voor zichzelf gezorgd de afgelopen jaren en het resultaat is verbluffend.
Danique Hosmar verleidt met foto van rode jurk

Natuurlijk was Danique in haar normale kleding al erg verleidelijk, maar in deze rode jurk is ze de droom van elke man. Met haar zwoele blik en houding weet ze alle Nederlandse mannen voor zich te winnen. De knappe blondine weet wel hoe ze scoort op social media. Dit soort spannende jurkjes zijn voor Danique dan ook kinderspel. Ze wordt in de reacties ook overladen met complimentjes. En dat is met goede reden. Want Danique zag er in haar dagelijkse outfit al verleidelijk uit, maar in dit strakke jurkje is ze helemaal het einde. Van Danique ga je de komende tijd nog veel meer zien en horen, want de influencer blijft nog wel even bezig met haar verleidelijke foto’s.
Danique sleept je stiekem mee het pashokje in

Volgers van influencers worden meestal toegelaten tot de meest plekken. Zo laat Danique in het pashokje even haar nieuwe outfit zien. Natuurlijk heeft Danique geen foto gemaakt tijdens het omkleden, maar de outfit zelf is ook al enorm verleidelijk. In haar strakke, witte kleding weet Danique de gemoederen flink bezig te houden. De blondine is erg goed in wat ze doet en weet precies welke foto, locaties en poses gaan scoren op social media. Je zal dus niet zo snel een slechte foto zien van Danique op haar Instagram kanaal. Danique vindt foto’s maken nog steeds hartstikke leuk. De vraag is dus niet of ze nog een leuke foto online zet, maar op welke spannende plek die gemaakt gaat worden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters maakt heerlijke selfies tijdens zwetend partijtje Pilates (foto’s!)

Emma Heesters is lekker aan het zweten tijdens een les pilates en dan ook foto's die iedereen goed kan bewonderen!

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!