Foto: Danique Hosmar spreidt haar benen in piepklein broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Danique Hosmar verwent haar volgers enorm! Ze deelt een foto van haar benen open in een super kort broekje, de reacties zijn geweldig!

Zéér kiekje van Danique Hosmar

Ondertussen heeft Danique Hosmar al meer dan 230.000+ volgers op Instagram. En dat is aanzienlijk voor een jonge meid uit ons kleine kikkerlandje. Daar plaatst ze dagelijks de mooiste kiekjes en deelt ze toffe updates. Wist je bijvoorbeeld dat ze bijna elke dag in de gym te vinden is? Wij hadden al wel zo’n vaag vermoeden! Als je naar haar prachtige figuurtje (dat middeltje, wow!) kijkt denk je er vast hetzelfde over. Het begon allemaal met turnen, maar nu heeft deze dame ook de sportschool ontdekt. Een geweldige combinatie voor Danique want het resultaat mag er wezen! Je mond gaat open staan als je deze jongedame even zonder moeite een spagaat ziet maken. Het prachtige uiterlijk is Danique misschien komen aanwaaien, maar ze werkt verdomd hard om in perfecte vorm te blijven!

Lees ook: Video: Danique Hosmar test haar sportbroekje met extreem kunstje

Danique Hosmar doet allemaal gekke trucjes met vriendin

De 20-jarige Danique is lekker aan het turnen met een vriendin, en doen allemaal gekke trucjes met elkaar. Helaas blijft het bij turn gerelateerde trucjes, maar ook die zijn leuk om naar te kijken. De twee dames lijken het prima naar hun zin te hebben. Veel van de trucjes lukken, maar er zijn een aantal die lopen niet helemaal lekker. Op Danique haar Instagram is te zien hoe ze naar de turnhal toe gaat om haar oude hobby weer eens op te pakken. Het blijkt dat Danique niet alleen ontzettend lenig is maar ook hartstikke goed in turnen. Veel mensen kennen Danique Hosmar ook vanwege haar goede en fitness video’s. De blondine staat namelijk regelmatig in de sportschool te werken aan haar . Daarbij is ze zelfs MyProtein atleet en doet ze nog meer samenwerkingen met sportmerken. Sommige mensen vinden dat influencers geen talent hebben, maar dat is bij Danique Hosmar absoluut niet het geval! Bekijk de video hieronder om zelf maar te bepalen of Danique talentvol is!

Lees ook: Video: Lenige Danique Hosmar slingert keihard aan paal

 

Danique Hosmar is zwanger!

In het programma mensenkennis van SLAM fm gaan influencers de straat op in grote steden van Nederland. Er zijn drie tweetallen die raden hoe mensen op straat zullen reageren, waarvoor ze punten krijgen als het antwoord juist is. Deze keer is de vraag: ‘Zou jij voor 50 euro je ouders nu op willen bellen, en zeggen dat je zwanger bent?’ In deze aflevering zie je een aantal dames die deze  uitdaging aangaan, en het is legendarisch om te zien hoe sommige ouders reageren. Het hoogtepunt van de aflevering is dat Danique Hosmar zelf in één van de teams zit, en op het einde van de aflevering zelf de uitdaging aangaat voor 50 euro. Hieronder in de video zie je hoe ze het vertelt aan haar ouders, en hoe zij reageren. Ongelooflijk ook hoe knap deze jongedame is en hoe lekker ze spontaan meedoet, dit wil je zien!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.