Video: Danique Hosmar test haar sportbroekje met extreem kunstje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Danique Hosmar is sinds lange tijd terug te vinden op de balk. En daar test ze haar sportbroekje goed uit.

Het sportbroekje van Danique Hosmar krijgt het flink te verduren

Danique Hosmar ken je waarschijnlijk van haar Instagram kanaal. Daar plaatst de prachtige blondine de meest uiteenlopende, maar leuke, foto’s van zichzelf. Danique is een vrolijke en spontane meid, die graag haar avonturen deelt met haar volgers. Maar wist je dat Danique vroeger ook erg sportief was? Zo was ze heel erg goed in gymnastiek. En dat probeert Danique langzaam weer op te pakken. Dus ging ze samen met een vriendin een middag oefenen. Danique kreeg het tijdens die middag zwaar te verduren, maar de echte uitdaging was voor haar sportbroekje, die alle wilde bewegingen en dat rekken en strekken moest zien te overleven. Lees ook: Foto: Danique Hosmar toont haar rondingen in superstrak pakje

Danique Hosmar doet rondjes rondom grote paal

De knappe blondine begon met een paar rondjes om de houten balk te draaien en wat salto’s uit te proberen. Dit ging haar goed af. Met de benen wijd draaide ze om de grote houten paal heen. Haar volgers werden helemaal wild bij het zien van de video en geef die mensen eens ongelijk. Want Danique doet best wel indrukwekkende dingen. En terwijl ze die dingen doet, ziet de blonde influencer er ook nog eens ontzettend knap en verleidelijk uit. Het is een talent wat maar weinig mensen bezitten.

Danique Hosmar bespringt vriendin

Na een aantal keer oefenen met de salto, zijn Danique en haar vriendin er wel een beetje klaar mee. Gelukkig weet Danique precies hoe ze de lol er weer in moet krijgen. Ze bespringt onverwachts Eliza, de vriendin die ze mee had gesleept naar de zaal. En hoewel het allemaal wel heel plotseling gebeurt, vinden beide dames het zo te zien niet zo erg. Na het spelen op de mat is het wel weer tijd voor meer serieuze oefeningen en gaan beide dames weer aan de slag.

Voor Danique Hosmar wordt het nog even oefenen

Na een aantal sprongen wordt het Danique wel duidelijk dat het nog even oefenen wordt voordat ze haar sprongen op de balk kan proberen. Danique weet nog niet zo goed in het midden te landen. En dat is voor nu geen probleem, aangezien ze op een vrij zachte mat oefent, maar als ze op de balk sprongen wilt maken, moet ze dit wel onder de knie hebben.

Na afloop maakt Danique Hosmar nog even schoon

Nadat alle oefeningen gedaan zijn, maakt Danique nog eventjes de zaal schoon. Dat doet ze natuurlijk wel geheel op haar eigen manier, met een dansje. En dat zag er allemaal erg verleidelijk uit. Als Danique al zo leuk danst in een gymzaal met een bezem, hoe ziet ze er dan in de club uit op een zaterdagavond? Misschien dat die beelden ook ooit nog een keer opduiken. Danique plaatste ook nog een leuke video van haar trainingsmomentjes op haar Instagram, zodat ze nog even na kan genieten.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Danique Hosmar (@danique.hosmar)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kim Feenstra buigt diep voorover in uitpuilend setje (foto’s!)

Model Kim Feenstra buigt enorm ver naar voren terwijl ze een klein zwemtopje draagt met bijpassend broekje. Daardoor kan je haar troeven fantastisch bekijken!

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak