Foto: Carolien Spoor speelt badkleding-model op bloedheet strand

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Carolien Spoor heeft een hele leuke opdracht weten binnen te halen! Ze moet namelijk heerlijke kiekjes maken in allemaal verschillende badkleding setjes.

Carolien Spoor schittert volop tijdens badkleding-shoot

De Nederlandse actrice Carolien Spoor heeft het duidelijk allemaal: looks, talent en een goed gevoel voor humor. Maar vandaag willen we het hebben over haar badpak en bikini! Carolien deelde op Instagram een foto van zichzelf op een bloedheet strand, gekleed in een badpak. En laten we zeggen dat haar volgers niet konden stoppen met complimenten geven over haar geweldige outfit. Maar het beste van alles? Carolien vertelde dat alles goed op zijn plek bleef zitten terwijl ze aan het volleyballen was, sprong in het water, rondrende met de kids en zelfs ingegraven werd in het zand.  Dus, als je deze zomer een badpak nodig hebt om mee te pronken op het strand. Dan lijkt het erop dat Carolien Spoor de persoon is om naar te luisteren. Of je nu op zoek bent naar een outfit om mooi in te wezen met een cocktail in je hand, of voor alle sportieve zomerdagen – Carolien heeft het antwoord. En met dat geweldige gevoel voor humor van haar, kan je er zeker van zijn dat je ook nog een paar goede lachbuien hebt terwijl je geniet van de zon.

Lees ook: Video: Carolien Spoor scheurt volledig uit jurk

Carolien krijgt haar kinderen maar niet naar bed toe!

Carolien Spoor heeft haar handen vol aan haar kids die maar niet willen gaan slapen. In een wanhopige poging om ze toch in bed te krijgen, deelt ze een video op Instagram waarin ze met een lichtelijk vermoeide blik haar verhaal doet. “Het is weer zover. Mijn kinderen willen niet naar bed en ik ben doodop”, verzucht ze. Maar de kinderen lijken niet onder de indruk en willen nog lang niet slapen. Uiteindelijk valt Carolien zelf in slaap en liggen haar kinderen nog klaarwakker in bed. “Het lijkt wel alsof zij tegenwoordig mij in bed moeten leggen”, grapt Carolien. Hopelijk krijgen ze de volgende avond meer succes in het naar bed krijgen van de kids. Het is in ieder geval een geweldig aanzicht hoe goed haar kinderen hun best doen om maar niet naar bed te hoeven!

Carolien heeft een nieuwe hobby gevonden!

Carolien Spoor had nooit gedacht dat ze ooit zo enthousiast zou worden over een sport als golf. Maar na haar eerste les was ze meteen verkocht! Nu is ze zelfs ambassadrice voor een golfclub en wil ze meer vrouwen inspireren om ook te gaan golfen. En dat doet ze goed, want met haar prachtige cover samen met medegolffreak en bekende tv-presentatrice Shelly Ster krijgt ze heel wat mensen enthousiast. Wie weet zien we binnenkort wel een golfbaan vol vrouwen die hun swing oefenen onder leiding van Carolien! Hieronder zie je een super leuke foto van de twee blondines in hun heerlijke golf outfit, en poseren even heerlijk voor de camera!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...