Video: Carolien Spoor scheurt volledig uit jurk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Actrice Carolien Spoor heeft een probleem met haar jurk, deze is namelijk helemaal doorgescheurd. Dit gebeurde tijdens een fietstochtje dat ze maakte. Daar staat ze dan, midden op straat, zonder iets wat haar benen nog bedekt..

Gevaarlijke tocht voor Carolien Spoor

De Goede Tijden, Slechte Tijden actrice beleefde midden op straat een slechte tijd. De jurk van Carolien Spoor kwam tijdens het fietsen tussen haar spaken, maar daar stopte het drama niet. Zoals iedere Nederlander weet, draait alles in het wiel mee, zo kwam het dus dat de jurk van de actrice steeds verder doorscheurde. Op Instagram plaatste Carolien zelf het filmpje van hoe haar jurk er na de gebeurtenis uit zag. Er zat zelfs nog een stukje jurk vast aan de fiets toen ze haar telefoon erbij pakte om het geheel te filmen.

Vervelend moment voor Carolien Spoor

Carolien plaatst zelf het filmpje op haar Instagram story en vraagt erbij hoe de dag van haar volgers gaat. Hierbij laat ze merken dat ze zelf niet zo erg fan is van haar kapotte jurk. Hoewel jurken met split wel in zijn, was dit natuurlijk niet helemaal de bedoeling van actrice, die onlangs nog te zien was in het jaar van Fortuyn. Voor haar collega uit die serie was het een betere tijd, Jeroen Spitzenberger won namelijk een Gouden Kalf voor zijn rol in de serie. Dit was in de categorie hoofdrol in een dramaserie. Dit was de laatste serie waarin Carolien Spoor te zien was, ze heeft sindsdien nog geen nieuwe klussen aangenomen.

Meer tegenslagen voor Carolien Spoor

Een week geleden deelde Carolien ook al slecht nieuws met haar volgers. Toen haar kleding nog allemaal intact was, had de actrice namelijk een keelontsteking die naar een middenoorontsteking is overgeslagen. Dit eindigde in de zeldzame complicatie die er voor zorgde dat er ontsteking kwam op het bot achter haar oor. Ze plaatste een foto op Instagram waarop ze er erg raar uit zag, door de tissue die uit haar oor stak.

Pijn bij Carolien Spoor

Zelf vond ze de pijn van de ontstekingen erger dan haar twee bevallingen. Ze gaf aan daarvan te moeten bijkomen, maar een weekje later heeft ze dus alweer pech, gelukkig nu niet met haar gezondheid. Hoewel Carolien geen lopende acteerklussen heeft waar ze vrij van moest nemen, heeft ze wel andere bezigheden. Zo is ze mede-oprichter van Lemej Amsterdam, een bedrijf dat draagzak-achtige sjaals verkoopt. Daarnaast is ze mede oprichtster van Maniac, een merk dat nagelstickers verkoopt. Dit bedrijf is begonnen aan een goede start. De eerste serie van producten is uitverkocht en klanten kunnen zich nu inschrijven om producten uit de tweede serie te ontvangen. Ze is dus een succesvolle businessvrouw. Verder is Carolien natuurlijk moeder van twee zonen, zorgen die ze niet even kan uitstellen. Gelukkig heeft ze wel haar man Jon Karthaus die haar hierbij helpt. Het stel is al sinds 2016 samen, dus ze kunnen vast goed samenwerken op dit gebied.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!