Foto: Bridget Maasland is bijna onherkenbaar na ingrijpende keuze

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is weer zover, nog een BN’er die een ingrijpende keuze maakt op het gebied van uiterlijk. Dit maal is het Bridget Maasland en haar nieuwe bril. 

Bridget Maasland is nogal van de opvallende keuzes. Dat wist je al na haar keuze om een relatie te beginnen met André Hazes Jr. Maar haar nieuwste keuze geeft een hoop rare blikken. Ze heeft er namelijk voor gekozen om een enorme bril op haar hoofd te zetten. En daardoor is Bridget ook bijna onherkenbaar geworden. Nu moet Bridget aan de bril, daar is geen ontkomen aan, maar er zijn betere alternatieven te vinden dan dit joekel van een montuur. Zo had ze er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen lenzen te nemen, of een kleiner, minder aanwezig montuur. Aan de andere kant, met haar nieuwe glazen maakt Bridget wel gelijk een enorm statement. Je kan nu echt niet meer om de prachtige blondine heen.

Lees ook: Foto: Bridget Maasland in meest extreme outfit ooit voor Perfecte Plaatje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bridget (@bridgetmaasland)

Bridget is net een spannende schooljuf op haar nieuwste foto

In haar relatie met André moet Bridget zich ook een klein beetje een schooljuf gevoeld hebben. Het leeftijdsverschil tussen haar en haar toenmalige liefde was toch wel erg aanzienlijk. André is misschien al een tijdje uit beeld, maar de schooljuffrouw kleding is zeker gebleven. En nu heeft Bridget ook een bril gekozen die volledig bij die look past. Het is net alsof de knappe blondine zo uit een hele foute film is gelopen. Het is absoluut een look waar je aan moet wennen. Zo ken je Bridget Maasland natuurlijk niet, dus is het even wat onwennig. Je moet ook goed kijken wil je Bridget nu nog herkennen. Misschien is dat juist waar ze voor gaat. Een beetje onherkenbaarheid. Dan kan ze weer lichtelijk normaal over straat zonder de hele tijd benaderd te worden. Al is dit misschien niet de beste keuze. Haar nieuwe stijl maakt Bridget wel onherkenbaar, maar niet onopvallend.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bridget (@bridgetmaasland)

Bridget is een vrouw met pit. Dat zie je op elke foto

Of ze nu haar schooljuffrouw outfit aan heeft of een meer zakelijke kledingstijl, er schuilt altijd een klein beetje gevaar en mysterie achter Bridget. Dat merk je wel als je een klein beetje door haar fotocollectie speurt. De spannende blondine heeft in elk van haar foto’s een beetje pit zitten. Dat verbaast ook niemand. Als je Bridget zo ziet, dan wordt meteen duidelijk dat ze een vrouw is waar je rekening mee moet houden. Ze eist dan ook de aandacht op in elk plaatje waar ze op staat. Niet dat het erg is. Een vrouw als Bridget Maasland daar kan de gemiddelde Nederlandse man namelijk met gemak uren naar staren. Bridget is een van de meest spannende vrouwen van Nederland. En daarom is ze ook nog steeds zo geliefd na al die jaren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bridget (@bridgetmaasland)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?