Foto: Bridget Maasland geeft showtje weg in badkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Voor de laatste verkooptechnieken moet je bij Bridget Maasland zijn. Gehuld in slechts een badjas slijt ze al haar koopwaar aan wie wil luisteren én kijken…

Niet alleen de nieuwe brillen van Bridget Maasland zien er goed uit, maar de presentatrice heeft ook aan haar outfit gedacht. Want ‘speels gekleed’, zoals ze het zelf noemt, bereik je toch nét even iets meer mensen dan met een iets meer sobere boodschap.

Bridget Maasland maakt bril weer hip

Steeds slechter wordende ogen hoeft geen straf te zijn. Bridget Maasland bewijst het met deze montuurtjes. Elk model dat ze introduceert heeft een eigen naam. Als eerst introduceert de presentatrice model ‘Faith’. Een lichte bril, die niet te zwaar op de neus is. Daarna mogen we kennis maken met bril ‘Hope’. Deze wordt al wat spannender. Bridget; ”Deze is iets speelser, dus ik zou zeggen, gooi je haar lekker los met Hope”. Model Hope is dus een iets stouter model dan de vorige. Als derde en tevens ook laatste bril introduceert ze bril ‘Joy’. Bridget: ”En de speelse look met een dubbele omlijsting, hij heet Joy. Ja, en dan moet je ook wel een beetje speels gekleed, toch?”. En dat doet ze dus ook. Bridget benoemd dat Joy een speelse look heeft, en dat je daarbij dus ook een klein beetje los mag gaan qua outfit. Slimme zet Bridget!

Lees ook: Foto: Bridget Maasland komt te laat met onderdanige outfit

Bridget strijdt voor Oekraïne

Ook Bridget Maasland zelf deed mee aan de giro 555 actie voor de slachtoffers in Oekraïne, dat binnen is gevallen door Rusland met een hoop geweld. De hele dag door waren verschillende bn’ers aan het bellen met mensen die wilde doneren voor alle slachtoffers in Oekraïne. Zo ook Bridget. Ze deelde hiervan een foto op haar Instagram. Ze schreef er het volgende bij; ”Ik krijg zulke lieve mensen aan de lijn. Alle beetjes helpen. Bel 0800-1112”. Mooi om te zien hoe alle bn’ers gaan strijden tegen de oorlog.

Bridget Maasland deelt foto in de zon

Net zoals iedereen in Nederland, heeft ook Bridget de afgelopen dagen en weken erg genoten van het zonnetje de even tevoorschijn kwam in ons kikkerlandje. Zo zette ze verschillende foto’s op Instagram in de hete zon. ”De zon liet zich van de week even zien, zo fijn”, ”Weertje hoor..”. Aan de foto’s te zien, is Bridget optimaal aan het genieten. En ze zal heus niet de enige zijn die de afgelopen weken van de zon heeft genoten. En het is nog maar maart!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

Op de bres met Bridget Maasland

Onlangs zette Bridget een bericht op Instagram waarin ze keihard uithaalde naar alle mannen die wel eens ongevraagd een stoute foto naar een vrouw hebben gestuurd. De presentatrice wilde er het volgende over kwijt ”Ik ken geen één vrouw die bij zulke foto’s denkt: hhmmm lekker, ik ga gelijk contact met deze persoon zoeken en afspreken. En eerlijk gezegd denk ik ook niet dat dat het doel is van de afzender.” De gruwel en afgunst druipt van haar tirade. Je zou dus zeker kunnen concluderen dat Bridget Maasland ervaring heeft met dit soort foto’s…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sven Mislintat maakte zelfde fout als Marc Overmars: kostten deze stiekeme appjes hem de kop?

Natuurlijk is het nog steeds een zooitje bij Ajax. En je raadt het niet, het heeft weer alles te maken met verborgen appjes in de club. 

Video: Lenige Marijn Kuipers laat fans dromen over haar bedprestaties

Marijn Kuipers slaat weer toe: met dit zéér suggestieve filmpje heeft ze al haar volgers aan het watertanden. 

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.