Foto: Bridget Maasland komt te laat met onderdanige outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Carnaval is eigenlijk al voorbij, maar Bridget Maasland komt nog even aanzetten met haar kleurrijke, maar onderdanige outfit.

Eigenlijk is carnaval alweer voorbij, maar die boodschap lijkt Bridget Maasland nog niet zo goed door te hebben. Zij heeft namelijk haar feestpakje weer uit de kast getrokken voor haar nieuwste video. Daar is namelijk verkleed als Minion. En als je niet weet wat een Minion is, dan mag je van geluk spreken. Als je wel kinderen hebt, dan ken je de kleine gele mannetjes uit Despicable Me wel. Ze staan vooral bekend als handlangers en dienaren, en staan klaar om alle wensen van hun meester op te volgen. Nu dromen de meeste mannen wel heerlijk weg bij de gedachte aan Bridget in een onderdanige outfit. Al zullen die mannen wel wat anders voor ogen hebben gehad dan de huidige kleding van Bridget.

Lees ook: Bridget Maasland steelt de show met foto van kittige outfit

Bridget is per ongeluk als Minion verkleed op  spontane video

Haar nieuwe pakje lijkt toch echt wel verassend veel op de gele mannetjes uit de kinderfilm. Zou Bridget daar niet bij hebben stilgestaan toen ze deze kleding uit de kast trok? Misschien wel. Want we weten één ding heel zeker van de Minions en dat zijn dat het hele gewillige en onderdanige mannetjes zijn. Misschien is dit gewoon Bridget haar plan om aan al haar toekomstige vriendjes te laten zien wat ze allemaal bereidt is te doen voor hen. Of wie weet is het een restantje van carnaval of een volslagen toevalligheid. Hoe de vork ook in de steel zit, Bridget ziet er sowieso erg goed uit in haar pakje. De felrode lippenstift helpt ook zeker mee met het nog verleidelijker maken van Brigdet. Die ziet er bijzonder goed uit op deze manier. Bridget mag dus eigenlijk vaker als Minion verkleed.
Rode lippenstift is het geheime wapen van Bridget voor een verleidelijke foto

Elke vrouw heeft haar geheime wapen. Iets waar ze alle mannen in één keer weet te verleiden. Voor Bridget is dat haar felrode lippenstift. Die doet het altijd goed bij de mannelijke bevolking. Mannen smullen altijd als Bridget haar lippen weer mooi rood gemaakt heeft. Dat geeft de blonde presentatrice nog net even dat extra stukje verleidingskracht. Van zichzelf is Bridget natuurlijk al flink aantrekkelijk en ze hoeft dus ook niet zo erg geholpen te worden. Maar dat betekent niet dat haar uiterlijk er minder op wordt als ze het wel doet. Integendeel, Bridget ziet er met lippenstift en make-up juist nog veel mooier uit. Ze was al een tien, maar nu is ze een twaalf. Maar ook als Bridget geen make-up op heeft ziet ze er nog ontzettend goed en knap uit. Dat bewijzen de vele foto’s wel die Bridget van zichzelf plaatst met een meer naturel look. Die vallen namelijk ook enorm in de smaak bij haar volgers.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Jutta Leerdam huilt uit bij Jake Paul tijdens bloedheet tripje

Jutta Leerdam heeft het maar zwaar. De blondine is na het verlies in Calgary gelijk naar Puerto Rico gevlogen. 

Foto: Chantal Janzen krijgt extreem brutale vraag van volger na ijskoud bad

Chantal Janzen reageert op een nogal vreemde vraag van een van haar volgers en dat werd zeer bijzonder. Lezen we dit wel goed?

Foto: Omstreden model Rikkie Kollé blijft jaar langer Miss Universe Nederland

Rikkie Kollé mag haar titel Miss Universe Nederland één jaartje langer vasthouden...