Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken.

Bridget Maasland poseert in strak roze broekje

Presentatrice Bridget Maasland is altijd al erg druk geweest met haar uiterlijk. Dat kan natuurlijk ook bijna niet anders want de blondine zit al jaren in het vak. En als bekende presentatrice in Nederland krijg je nou eenmaal veel media aandacht. Dit komt natuurlijk ook een beetje door hoe Bridget Maasland is als persoon en haar uitspraken, maar goed. Door al deze aandacht wil de blondine er duidelijk wel goed uit blijven zien en daarom gaat ze sporten. Hiervoor heeft Bridget naar eigen zeggen haar oude sportkleding uit de kast geraapt. Of ja, het is een oude collectie sportkleding, die dus waarschijnlijk niet meer te verkrijgen is. Het bestaat uit een erg klein roze broekje die lekker luchtig lijkt, maar vooral Bridget haar benen goed laat zien. Daarbij draagt de blondine een zwart strak hemdje en een bijpassend petje. Uiteraard moet Bridget haar telefoon wel kunnen vastleggen hoe hard ze heeft gesport of hardgelopen, dus daarom gaat deze mee in een heuptasje. Deze is een tikkeltje fout, maar wel praktisch. Op het Instagram account van Bridget deelt ze nog twee foto’s, bekijk ze hier.

Bridget Maasland in heel strak broekje

Het geheim van Bridget Maasland

Bij de foto’s op Bridget Maasland haar Instagram vertelt ze dat ze stiekem ook zelfbruiner heeft opgesmeerd op haar benen. Waarschijnlijk wou de blondine niet laten zien dat ze nog redelijk witte benen heeft en heet ze zich snel ingesmeerd. Ook geeft Bridget het advies de zelfbruiner een paar uur in te laten trekken en daarna goed zonnebrand met factor vijftig te smeren.

Bridget Maasland moet even bijkomen van uitspraak

Naast alleen de uitzendingen presenteren van RTL Boulevard doet Bridget Maasland ook mee aan de podcast. In onderstaand fragment krijgt Bridget het wel heel erg warm onder haar voeten van de uitspraak van haar collega. Zo hebben Bridget Maasland en Rob Goossens het over de nieuwe serie genaamd The Idol, waarbij Rob zegt hier erg benieuwd naar te zijn. Dit komt omdat het dezelfde makers zijn als van de hit-serie Euphoria. Hier speelt onder andere Zendaya in en Rob vindt de serie helemaal geweldig. Hij doet een uitspraak waar Bridget helemaal onpasselijk van wordt. Zo vindt Rob het op zijn zachtst gezegd een serie. Bridget kan dit helemaal niet aanhoren en schrikt er zelfs van.

Lees ook: Video: Bridget Maasland krijgt per ongeluk wit goedje in haar gezicht en moet even

Bridget Maasland dolblij met afvaller Het Perfecte Plaatje

Het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje is weer begonnen en ook Bridget Maasland heeft een rolletje te pakken. Niet tijdens de normale uitzendingen, maar voor de afvallers. Bridget presenteert een programma voor de afvallers van Het Perfecte Plaatje op reis waarin ze in één uur een unieke opdracht moeten volbrengen. Deze opdracht geeft Bridget en vervolgens heeft de afvaller een uur om de kijker te laten zien dat ze wél een echte fotograaf zijn. Dit keer was het met afvaller Rob de Kay en dat was erg gezellig volgens Bridget.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!