Foto: Boerin Janine van BZV heeft vriend Sander iets te fanatiek geschoren

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Schapenboer Janine Lardinois leert Yvon én haar nieuwe vriend Sander hoe ze het snelst een schaap kunnen scheren. Daar lijkt een klein ongelukje te zijn gebeurd: Sander heeft ineens geen shirt meer aan! Weggeschoren? Misschien toch beter om het scheerapparaat een standje lichter te zetten…

Yvon Jaspers kan na BZV leren van Janine

De verlegen Janine blijft iedereen maar verassen. Eerst leek de blonde boerin absoluut geen keuze te kunnen maken welke boer mocht blijven op haar schapenboerderij. Uiteindelijk koos Janine toch voor de stoere Sander. Zelf komt deze boer van het Friese platteland en dat is nog steeds goed te horen. De twee zijn echte werkpaarden en daar kan Yvon Jaspers wel wat van leren.

Boerin Janine toont pittige kant

Yvon Jaspers is altijd erg druk bezig met de oren van de kandidaten hun hoofd vragen. Ben je al verliefd? Wie vindt je leuker? Wat voel je? Allemaal vragen die de kandidaten laten zweten tijdens de bezoekjes van Yvon. Zo ook Janine die het elke keer maar enorm lastig vond. Blijkbaar hebben de twee elkaar helemaal gevonden want Janine is nu juist Yvon dingen aan het leren. Natuurlijk blijft Yvon de ‘liefdesgoeroe’ voor boeren en boerinnen in Nederland, maar Janine kan haar wel iets anders leren. Boerin Janine is helemaal gek met en op haar schapen en ze kan er werkelijk alles mee. Zo krijgt de blondine het zelfs voor elkaar om een pas geschoren schaap stil te laten zitten. Verlegen Janine kruipt in haar schulp als er mannen in de buurt zijn, maar in het gezelschap van schapen is ze een hele felle!

Boerin Janine trekt de kleren van Sanders lijf

Yvon schrijft bij de foto dat ze een lesje schapen scheren krijgt van het mooie duo. Daarmee bedoeld ze dus Janine en Sander. Alleen lijkt er toch iets goed fout te zijn gegaan met het scheren, Sander zijn shirt is helemaal weg. Het ziet er op zijn zachts gezegd niet zo charmant uit, want Sander heeft enkel een overall aan met daaronder helemaal niks. Zulke praktijken kan hij beter voor Janine in de slaapkamer bewaren dan zich zo in het openbaar te vertonen. Of zou Janine stiekem met Sander in het stro zijn gedoken tijdens de opnames?  Daarbij zit het schaap er ook nog eens bij alsof hij het liefst zo snel mogelijk weer weg mag. En dat terwijl zijn volledige vacht zielig naast hem licht. Wellicht gaat Sander een trui van het wol maken?

Lees ook: Video: Karlijn bereikt hoogtepunt dankzij deze move van Boer Jouke in BZV

Yvon Jaspers gaat zelf opzoek naar boer

Dit jaar heeft Yvon Jaspers het samen met de crew best goed gedaan. Een groot aantal van de boeren en boerinnen van het afgelopen seizoen zijn nog samen. Nu presenteert Yvon zelf al jaren het programma en ze doet ook af en toe een poging om te helpen op de boerderij waar ze langs gaat. Toch lijkt dit altijd meer voor de show te zijn dan dat Yvon daadwerkelijk haar handen vies maakt. Om te bewijzen dat ze zelf toch ook een goede boerin is krijgt Yvon haar eigen boerderij en tv-programma. Vanaf het najaar is te zien hoe Yvon het ervan afbrengt op haar splinternieuwe eigen boerderij. Als dat maar goed gaat..

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!

Suzanne Schulting knalt aan alle kanten uit haar nieuwe nauwsluitende Jumbo-pakje

Suzanne Schulting schaatst sinds kort bij een nieuwe ploeg en moet natuurlijk even haar nieuwe outfit laten zien aan haar fans. Bekijk het nu!