Foto: Boerin Annemiek laat volgers recht in haar voortuintje kijken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Annemiek Koekoek, beter bekend als boerin Annemiek, heeft weer een nieuw kiekje online gezet. Deze keer is haar voortuintje in beeld. 

Het getrimde tuintje van Annemiek Koekoek

De prachtig boerin laat ons deze keer kennismaken met haar voortuintje. haar daadwerkelijke voortuin helaas wel. Maar dat mag de pret niet drukken. Annemiek heeft namelijk zichzelf heel verleidelijk in het gras neergelegd. Ze wacht daar op die ene knappe man die haar eindelijk mee zal nemen naar zijn boerderij, waar ze samen voor de koeien kunnen zorgen. Het valt sowieso op dat Annemiek iets actiever begint te worden op social media. Daar geeft ze haar volgers regelmatig updates over haar leven en deelt ze natuurlijk leuke foto’s vanaf de boerderij. En haar volgers vinden het ontzettend interessant om een inkijkje te krijgen in het leventje van Annemiek.

Lees ook: Video: Annemiek Koekoek trekt volle stallen met haar melkkunsten

Annemiek geeft inkijkje in boerenleven met spontane foto’s

De knappe boerin is de laatste tijd dus wat actiever op haar social media. Vooral Instagram vindt Annemiek erg interessant. Daar laat ze nog even goed zien hoe het leven van een boerin er van dag tot dag uit ziet. Natuurlijk levert dat ook gewoon hele leuke plaatjes op. Zoals bijvoorbeeld een foto van Annemiek op de tractor. Dat zijn toch leuke beelden. Annemiek is in ieder geval erg trots op het boerenbestaan en draagt dat dan ook van harte uit. En geef de knappe boerin eens ongelijk. Met haar leuke foto’s weet ze altijd veel complimenten te vergaren. Geen wonder ook, want Annemiek ziet er bijzonder goed uit.

Knappe boerin Annemiek maakt ontzettend zwoele foto’s voor fans

Hoewel boerin Annemiek niet bepaald een camerapersoon is, ondanks haar deelname aan het populaire Boer Zoekt Vrouwweet ze toch aardig wat foto’s voor haar fans te maken. Annemiek is altijd boerin eerst, maar vindt het wel leuk om een klein beetje te kijken wat er nog meer is in het leven. En daarom is ze vaak te zien bij fotoshoots, in podcasts en op allerlei andere plekken. En natuurlijk ziet Annemiek er dan gewoon perfect uit. Als je naar de foto’s kijkt die Annemiek online zet, dan lijkt het ook alsof ze speciaal voor haar volgers extra zwoele foto’s aan het maken is. Dat is toch wel bijzonder, en haar volgers lijken dat ook door te hebben. Want ze reageren altijd enthousiast als Annemiek een nieuw kiekje heeft geplaatst. Dan kunnen ze hun geluk niet meer op. En geef de arme mensen eens ongelijk. Annemiek is een knappe vrouw met een bijzonder geslaagd uiterlijk en geen blad voor haar kop. Een ideale match dus voor de meeste mannen. Daar mag je dan ook best wel even van genieten wanneer ze een leuke foto plaatst. Annemiek lijkt het daar ook mee eens te zijn en plaatst met regelmaat hele leuke foto’s van zichzelf.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...