Foto: Boerin Annemiek Koekoek werkt zich in het zweet in klein topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boerin Annemiek Koekoek houdt wel erg van haar werk. In het warme weer werkt ze zich helemaal in het zweet in een klein topje. 

Annemiek Koekoek imponeert met klein topje

De knappe boerin weet al haar volgers flink te imponeren met haar laatste foto. Deels heeft dat ook te maken met haar houding. Want waar andere mensen momenteel lekker een terrasje pakken, haalt Annemiek haar handen uit haar mouwen en verricht ze wat nodig werk op de boerderij. Boerin Annemiek is absoluut een aanpakker. Ze heeft misschien tegenwoordig wat andere klusjes erbij, na haar deelname aan Boer Zoekt Vrouw een paar jaar terug, maar van binnen is ze nog altijd verliefd op de boerderij. En ze voelt zich zeker niet te beroerd om daar zich volledig in te zetten.

Lees ook: Foto: Boerin Annemiek laat volgers recht in haar voortuintje kijken
Annemiek Koekoek laat zien dat ze nog altijd een sterke boerenmeid is

Ze gaat misschien wat vaker op de foto en is eens te gast in een televisie programma of podcast, maar van binnen is Annemiek Koekoek natuurlijk nog gewoon een nuchtere Hollandse meid. En dat merk je wel als je foto’s als deze voorbij ziet komen. Dan wordt je opeens weer daaraan herinnert. Annemiek deelt ook graag meer van het leven op de boerderij met haar volgers, die oprecht geïnteresseerd lijken in wat er op de boerderij allemaal moet gebeuren. De knappe boerin laat in ieder geval stoer zien dat ze alles ook prima zonder man afkan op de boerderij.

Annemiek deelt graag leuke kiekjes van zichzelf

Een positief effect van haar deelname aan Boer Zoekt Vrouw is dat Annemiek Koekoek tegenwoordig wat vaker op de foto wil. En dat is natuurlijk hartstikke leuk, want zo krijg je meer dat genoeg leuke plaatjes van de aantrekkelijke brunette te zien. Zo draagt ze op de foto hierboven een erg strak zwart topje, maar er zijn meer outfits waar de knappe boerin in verrast.
Annemiek verrast volgers met foto van roze topje

Je zou het absoluut niet verwachten bij de aantrekkelijke boerin, aangezien ze altijd wat meer simpele en donkere kleding draagt, maar het topje dat ze op de foto hierboven aan heeft staat haar perfect. Annemiek heeft voor een shoot met de Linda het afgelopen jaar een erg  luchtig en fijn roze topje aangetrokken en zoals je kan zien staat dat de knappe boerin erg goed. Ze weet dan ook zeer verleidelijk ermee te poseren voor de cover van het blad. Voor haar deelname aan Boer Zoekt Vrouw had Annemiek nooit gedacht dat dit haar leventje zou worden. Maar een paar jaar later, nu ze er op terug kan kijken, bevalt het Annemiek eigenlijk uitstekend. Ze zou nu zeker niet meer terug willen. Haar volgers ook niet trouwens, want dat zou betekenen dat er een einde zou komen aan alle mooie foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.