Foto: Boerin Annemiek Koekoek verbaast volgers met bijzondere roze outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Annemiek Koekoek was bekend van Boer Zoekt Vrouw, maar sinds kort ook van Expeditie Robinson. Met een bijzonder outfitje verbaast ze haar volgers. 

Annemiek Koekoek staat dagelijks tussen de koeien. Als boerin ga je dan ook niet in een jurk aan het werk. Om toch nog een beetje met de mode mee te doen trekt ze een bijzonder roze outfitje aan. De vraag is alleen of het outfitje wordt goedgekeurd.

Annemiek Koekoek is benieuwd wat de mannen van haar outfit vinden

Normaal gesproken dragen boerinnen een onopvallend pakje wanneer ze aan het werk zijn. Annemiek Koekoek vond het eens tijd voor wat anders. De leuke brunette heeft een gekke roze outfit gescoord. Ze heeft namelijk een roze melkschort op de kop weten te tikken. Wanneer ze lekker de koeien gaat melken doet ze dit voortaan in het roze. De koeien maakt het volgens Annemiek niet uit, want die zijn kleurenblind. Ze vraagt zich alleen af wat haar broer en vader er precies van zullen vinden. Maar die moeten zich niet aanstellen volgens Annemiek, want: “echte mannen dragen roze”. Met een grote glimlach op haar gezicht is ze enorm blij met haar nieuwe melkschort. Ze moet alleen oppassen dat er geen witte melkvlekken in komen te zitten. De boerderij is in ieder geval een stuk kleurrijker geworden.

Annemiek Koekoek doet een fotoshoot in de stal

Voor een fotoshoot heeft Annemiek Koekoek haar beste outfitje aangetrokken. In een prachtige jurk staat ze in de stal tussen de koeien. Het jurkje is lekker kort waardoor haar benen weinig zijn bedekt. Naast dat haar benen weinig tot niet bedekt zijn, heeft ze ook nog eens geen schoenen aan. Met haar blote voeten staat ze in de stro. Je moet wat voor het perfecte plaatje over hebben. Met dit heerlijke kiekje wilt de lieve brunette al haar volgers een gelukkig nieuw jaar wensen. Haar volgers kunnen het zeker op prijs stellen. Hopelijk voor Annemiek Koekoek hoeft ze niet gelijk te werken na de fotoshoot.

Annemiek Koekoek deelt heerlijk kiekje naast haar grote vriend

De lieve boerin overspoelt haar volgers met lieve berichtjes. Voor haar oud en nieuw bericht wenste ze haar volgers ook een hele fijne kerst. Dit deed ze door middel van een heerlijk kiekje. Samen met haar hond zit ze voor de kerstboom. Ze heeft haar grote vriend ook nog eens een leuk kerststrikje omgedaan. In een open jurkje laat ze veel van zichzelf zien. Haar voorgevel komt in dit jurkje goed tevoorschijn. Dit is genieten geblazen voor haar volgers.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!