Foto: Boerin Annemiek Koekoek verbaast volgers met bijzondere roze outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Annemiek Koekoek was bekend van Boer Zoekt Vrouw, maar sinds kort ook van Expeditie Robinson. Met een bijzonder outfitje verbaast ze haar volgers. 

Annemiek Koekoek staat dagelijks tussen de koeien. Als boerin ga je dan ook niet in een jurk aan het werk. Om toch nog een beetje met de mode mee te doen trekt ze een bijzonder roze outfitje aan. De vraag is alleen of het outfitje wordt goedgekeurd.

Annemiek Koekoek is benieuwd wat de mannen van haar outfit vinden

Normaal gesproken dragen boerinnen een onopvallend pakje wanneer ze aan het werk zijn. Annemiek Koekoek vond het eens tijd voor wat anders. De leuke brunette heeft een gekke roze outfit gescoord. Ze heeft namelijk een roze melkschort op de kop weten te tikken. Wanneer ze lekker de koeien gaat melken doet ze dit voortaan in het roze. De koeien maakt het volgens Annemiek niet uit, want die zijn kleurenblind. Ze vraagt zich alleen af wat haar broer en vader er precies van zullen vinden. Maar die moeten zich niet aanstellen volgens Annemiek, want: “echte mannen dragen roze”. Met een grote glimlach op haar gezicht is ze enorm blij met haar nieuwe melkschort. Ze moet alleen oppassen dat er geen witte melkvlekken in komen te zitten. De boerderij is in ieder geval een stuk kleurrijker geworden.

Annemiek Koekoek doet een fotoshoot in de stal

Voor een fotoshoot heeft Annemiek Koekoek haar beste outfitje aangetrokken. In een prachtige jurk staat ze in de stal tussen de koeien. Het jurkje is lekker kort waardoor haar benen weinig zijn bedekt. Naast dat haar benen weinig tot niet bedekt zijn, heeft ze ook nog eens geen schoenen aan. Met haar blote voeten staat ze in de stro. Je moet wat voor het perfecte plaatje over hebben. Met dit heerlijke kiekje wilt de lieve brunette al haar volgers een gelukkig nieuw jaar wensen. Haar volgers kunnen het zeker op prijs stellen. Hopelijk voor Annemiek Koekoek hoeft ze niet gelijk te werken na de fotoshoot.
Annemiek Koekoek deelt heerlijk kiekje naast haar grote vriend

De lieve boerin overspoelt haar volgers met lieve berichtjes. Voor haar oud en nieuw bericht wenste ze haar volgers ook een hele fijne kerst. Dit deed ze door middel van een heerlijk kiekje. Samen met haar hond zit ze voor de kerstboom. Ze heeft haar grote vriend ook nog eens een leuk kerststrikje omgedaan. In een open jurkje laat ze veel van zichzelf zien. Haar voorgevel komt in dit jurkje goed tevoorschijn. Dit is genieten geblazen voor haar volgers.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.