Foto: Boerin Annemiek Koekoek gunt volgers heerlijk uitzicht op flinke kloof

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boerin Annemiek Koekoek verbaast haar volgers de laatste tijd met enorm vrouwelijke foto’s. Nu deelt ze zelfs een kiekje van een heel bijzondere .

Boerin Annemiek heeft op Instagram een foto geplaatst van zichzelf met een leuke bezienswaardigheid. De dame ging voor de foto weg van de boerderij en liet een ander soort geul zien. Daarbij had Annemiek een kanten topje aan en was haar make-up tiptop in orde. Die vrouwelijkheid was iets wat veel kijkers tijdens haar deelname aan Boer Zoekt Vrouw misten.

Leuke kiekjes van Annemiek Koekoek

Annemiek Koekoek staat op haar nieuwe Instagram foto in een blauw topje, met een leren jasje erover heen. Daarbij heeft ze een strakke broek aan en haar haren los. Door de wind bewegen haar krullen mooi naar achter. Ze heeft ook haar make-up op gedaan, dat is niet iets standaards bij de boerin. Daarom vallen haar rode lippen extra op en reageren veel mensen dat ze het een mooie foto vinden. Ook is te zien dat ze deze dag niet werkte met haar koeien, haar nagels zijn namelijk wit gelakt. Tijdens haar normale boeren activiteiten zouden die niet lang zo blijven. Gelukkig is dat nu geen zorg voor de dame, ze is namelijk bij de Grand Canyon. Dit is een stop tijdens haar roadtrip door Amerika. Ze zegt te genieten van de natuurschoon. Annemiek is samen met een vriendin aan het rondreizen door California.
Boerin Annemiek Koekoek voelt zich thuis in Amerika

De reis naar Amerika komt niet helemaal uit het niets. De dame heeft namelijk een tijdje in Amerika gewoond. In 2014 heeft ze stage gelopen in het land, ze deed toen een opleiding voor veehouderij. Zelf zegt Annemiek dat ze het land toen heel indrukwekkend vond en daarom meer wil zien. Begrijpelijk dat zo een groot land met enorme steden indrukwekkend is voor een boerin uit het Drentse Tynaarlo. Er is in de  tussentijd veel veranderd, ze was toen 20 en is nu net 29. Voor haar deelname aan Boer Zoekt Vrouw in 2019 en Expeditie Robinson 2021 kende niemand haar. Nu is ze een Bekende Nederlander en doet ze op haar Instagram veel betaalde samenwerkingen. Daarnaast gebruikt ze haar sociale media account om te vertellen over haar boeren leven. Daarbij is ze ook lichtelijk activistisch in het boerenbehoud. Zo heeft ze in haar biografie staan “iedereen hoort te weten, zonder boeren geen eten!”. Wel kreeg de dame veel kritiek over zich heen toen ze in gesprek ging met een VVD kamerlid. Hij kwam naar haar boerderij. Veel mensen werden boos op haar in reacties als: “Boegbeeld voor de agrarische sector, Annemiek, in een ‘fotoshoot’ met een partijlid, dat mede verantwoordelijk is voor de tragedie die er plaatsvindt. Ik zie dit als de zoveelste truc voor de verkiezingen om zieltjes te winnen.” Erg harde woorden dus.
Annemiek Koekoek en haar liefdesleven

Na meer dan 600 brieven te krijgen, kon Annemieke bij Boer Zoekt Vrouw toch niet de juiste match vinden. Eind vorig jaar gaf de dame aan dat er iemand in haar leven was, maar veel wilde ze er niet over kwijt en heeft ook niets over haar aanbidder online geplaatst. Vooralsnog is het dus een geheim wie de gelukkige is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.

Maan de Steenwinkel laat zich filmen op afgelegen strand en heeft het overduidelijk koud (video!)

Maan de Steenwinkel heeft een video online gezet, waarin blijkt dat ze het duidelijk een beetje koud had. Alles valt namelijk te zien. 

Knappe schaatsster Femke Kok doet midden op straat aan zelfliefde (foto!)

Femke Kok heeft een nieuwe foto online gezet en al haar fans worden gelijk helemaal wild. Het plaatje heeft duidelijk het gewenste effect.